Aagje

V.l.n.r. Lucia Wijbenga, Emily van der Linde, Janneke de Jong

Commissieleden (2018-2019)

Emily van der Linde (voorzitter)
Lucia Wijbenga
Janneke de Jong

Zoek je vermaak?
Aagje weet raad.

Houd je van bier?
Dat regelt Aagje met plezier. 

Wil je weten wat de toekomst biedt?
Ook dat is iets dat Aagje beziet. 

Proef jij graag literatuur?
Ga dan met Aagje op avontuur. 

Wil jij ontdekken op de carrièredag?
Dat regelt Aagje met een glimlach. 

Aagje, die dit jaar drie dames zoet houden mag,
gaat met frisse moed voor jou en ZaZa aan de slag. 

Lieve bezoeker, 

Welkom op Aagjes pagina. Aagje die dit jaar drie man (vrouw) sterk is, kan niet wachten om ZaZa dit jaar weer van allerlei studiegerelateerde activiteiten te voorzien. 
En die zijn er ten overvloede. 
We staan bijvoorbeeld te springen om onze taalkennis en competitiviteit in te mogen zetten tijdens de ZaZa-Spelen. 
Ook is de organisatie van de meeloopdagen al in volle gang, we mogen vast verklappen dat we reeds een aantal inspirerende locaties hebben geregeld om onze leden van verse toekomstinspiratie te kunnen voorzien. 
In april is het weer tijd voor de Literatuurproeverij, waarbij Aagje haar uiterste best gaat doen om haar leden kennis te laten maken met het onbekende. Loopt jullie het water al in de mond? 
In mei leggen alle vogels een ei, maar Aagje zet zich in om een fantastische carrièredag in elkaar te zetten, waar een aantal inspirerende Neerlandici te gast zal zijn om ons alle ins en outs van hun vak te vertellen. 
Dit alles kan Aagje realiseren met behulp van haar drie leden Lucia Wijbenga, Janneke de Jong en Emily van der Linde. Lucia draagt haar steentje bij aan Aagje ’18-’19 door middel van haar creativiteit (hallo ZaZa-Spelen) en haar indrukwekkende nauwkeurigheid als secretaris, waar ze ZaZa’s commissaris intern Annerieke keer op keer weer keurig op tijd mee verblijdt. Aagje zou Aagje niet zijn zonder Janneke, die deze commissie voorziet van een frisse dosis Friese nuchterheid. Zij houdt Aagje met beide beentjes op de grond. Janneke heeft een uitstekende kennis van cijfertjes en weet deze als geen ander in te zetten als penningmeester van Aagje. Een commissie is geen commissie zonder voorzitter en deze functie vervult Emily met trots. Zij houdt zich bezig met het in goede banen leiden van alle ideeën en inspiratie die tijdens vergaderingen of wanneer ook boven komt drijven.  

Wij hebben ontzettend veel zin in komend jaar en we hopen jullie allemaal te mogen verwelkomen op onze activiteiten. Tot snel!

Veel liefs, 

Aagje