Bestuur 
Den Hartog

V.l.n.r.: Imre Koekenbier (secretaris), Szófi Bosma (commissaris extern), Kim den Hartog (voorzitter), Iris Frijlink (penningmeester) & David de Vries (commissaris intern).

Kim den Hartog

Voorzitter

“Hoi! Mijn naam is Kim den Hartog en ik ben dit jaar voorzitter van onze geliefde vereniging ZaZa. Ik ben eenentwintig lentes jong en derdejaars studente Nederlandse Taal en Cultuur.

Als voorzitter houd ik mij gedurende het jaar voornamelijk bezig met het coördineren van de beleidspunten. Hiernaast zit ik de bestuursvergaderingen voor en houd ik praatjes op de borrels en andere ZaZa-activiteiten. Dit jaar heb ik ook de eer om op te treden als begeleidend bestuurslid van Beatrijs, de studiegerelateerde activiteitencommissie.

Ik kijk er ontzettend naar uit om me in te zetten voor ZaZa dit jaar! Ik hoop daarbij de gemoedelijke sfeer, die ik altijd zelf zo heb ervaren, te behouden zodat iedereen zich thuisvoelt binnen de vereniging. Zowel ik als mijn bestuursleden zijn altijd in voor een praatje over alles en niets, serieus of gezellig. Hopelijk tot snel op de activiteiten!”

“Hoihoi. Ik ben Imre Koekenbier. Ik ben eenentwintig jaar oud en ik zit in het tweede jaar van de studie Nederlandse Taal en Cultuur. Komend jaar, studiejaar 2022-2023, mag ik de fantastische rol van secretaris van ZaZa op me nemen.

Vanachter mijn bureau beantwoord ik al jullie mails en beheer ik deze website. Elke eerste van de maand, met uitzondering van juli en augustus, zorg ik dat de nieuwsbrief in jouw mailbox terecht komt en dat jij je studieboeken met 10% korting kunt bestellen. Daarnaast notuleer ik tijdens de bestuursvergaderingen, commissievoorzittersvergaderingen en de algemene ledenvergaderingen. Komend jaar mag ik ook begeleidend bestuurslid van onze almanakcommissie Gouden jaren zijn, waar ik onwijs veel zin in heb. 

Mijn eerste jaar bij ZaZa was fantastisch en ik hoop dat jullie jaar net zo fantastisch gaat zijn. Met alle liefde probeer ik daaraan bij te dragen door beschikbaar te zijn voor jullie. Mocht je hulp nodig hebben, neem vooral contact op en stel mij gerust alle mogelijke vragen die je je maar kunt bedenken. Ik vind koffie drinken erg lekker dus mocht je even willen praten of wat dan ook, Groningen barst van de koffietentjes. 

Heel graag tot bij de borrels en activiteiten! Alle liefs.

Imre_Koekenbier

Imre Koekenbier

Secretaris

Iris Frijlink

Penningmeester

“Hoi! Ik ben Iris Frijlink, twintig jaar en tweedejaars student Nederlands. Ook ben ik dit jaar de penningmeester van ZaZa. Ik beheer de bankrekening en ik regel de betalingen van de vereniging. Daarnaast ben ik het begeleidende bestuurslid van de reiscommissie Reize door het Aapenland en de lustrumreiscommissie Nova Zembla.

Ik heb veel zin in de activiteiten komend jaar. Ik ben altijd in voor een praatje en een feestje, dus kom gerust naar me toe! Ook voor vragen kun je me een berichtje sturen. Hopelijk zie ik je op de activiteiten!”

Heyhey! Ik ben David de Vries en dit jaar mag ik mijzelf commissaris intern van ZaZa noemen. Ik ben eenentwintig jaar en ga het derde jaar van de studie Nederlands in. Dit jaar is het aan mij de taak om ervoor te zorgen dat ZaZa’s commissies goed lopen en dat het contact binnen en tussen de commissies gesmeerd blijft. Ik ben eindverantwoordelijk voor alle commissies en onderhoud ook het contact tussen ZaZa’s bestuur en de universiteit. Mijn taak zal dit jaar grotendeels bestaan uit het begeleiden van commissies. Als een commissie vastzit of moeilijkheden kent, ben ik er om de commissie uit de brand te helpen. Ik begeleid dit jaar als begeleidend bestuurslid de volgende commissies: Het Bureau, Camera Obscura, Karel ende Elegast, De koe, Mei en Titaantjes. Ook lustrumcommissie Dorsvloer vol confetti valt onder mijn hoede.

Als commissaris intern ben ik één van de aanspreekpunten binnen de vereniging. Als je behoefte hebt aan een gesprek, een luisterend oor of hulp bij eventuele moeilijkheden, sta ik altijd voor je klaar en ben ik slechts een appje of een belletje van je verwijderd! Ik heb enorm veel zin om het komende jaar veel bezig te zijn met de vereniging, mijn bestuurstaken uit te voeren en om te groeien in mijn rol als commissaris intern.

Ik hoop dat een lidmaatschap bij ZaZa eenieder kan brengen wat het mij ook heeft gebracht: vriendschap, gezelligheid en een leuke thuishaven binnen de knusse chaos van Groningen. Tot snel!

Liefs, David

David de Vries

Commissaris intern

Szófi Bosma

Commissaris extern

“Hallo! Mijn naam is Szófi Bosma. Ik ben negentien jaar oud en tweedejaars studente Nederlands. Dit jaar vervul ik de prachtige functie van commissaris extern van ZaZa. Dit betekent dat ik me bezighoud met het contact met bedrijven voor sponsoring en andere verenigingen voor gezamenlijke activiteiten. Ook beheer ik de sociale media van ZaZa, zoals Instagram en Facebook. Daarnaast ben ik begeleidend bestuurslid van De avonden en Pinkeltje.

Naast het externe contact, is voor mij het contact met de ZaZa-leden natuurlijk ook hartstikke belangrijk. Ik vind het super gezellig om een praatje te maken en ik hoop jullie allemaal veel te zien op de activiteiten. Het belooft een gezellig jaar te worden en ik heb heel veel zin om de taak van commissaris extern op mij te nemen. Hopelijk tot snel!”