Bestuur 
Mulders

V.l.n.r.: Joppe Vijselaar (commissaris intern), Welmoed Ouwersloot (secretaris), Nova Mulders (voorzitter) & Kevin Sikkema (penningmeester).

Nova Mulders

Voorzitter

“Hoiii ik ben Nova, ik ben 22 jaar oud en mag dit jaar mijzelf voorzitter van ZaZa noemen! Als voorzitter ben ik onder andere bezig met het leiden van verschillende vergaderingen en het houden van praatjes op de maandelijkse borrels en andere activiteiten. Daarnaast ben ik begeleidend bestuurslid van De avonden en Pinkeltje.

Ik ben op dit moment bezig met de master Neurolinguïstiek. Afgelopen jaar was voor mij het eerste jaar bij ZaZa en in Groningen. Ik kom namelijk uit het O zo mooie Brabant, alleen is dit niet echt te horen (vind ik zelf). Ik heb afgelopen jaar enorm genoten van de gezelligheid en de openheid van de mensen binnen ZaZa en wil me daarom graag inzetten om deze sfeer en gastvrijheid te behouden. Mocht je zin hebben in een gezellig praatje of heb je studiegerelateerde vragen kun je altijd naar me toe stappen.

Ik kijk enorm uit naar komend jaar en kijk ernaar uit om weer nieuwe mensen te verwelkomen bij ZaZa.”

“Hey! Mijn naam is Welmoed Ouwersloot. Ik ben achttien jaar oud en tweedejaarsstudent Nederlands. Dit jaar vervul ik met trots de functie van secretaris van ZaZa. Dit betekent dat ik me vooral bezig houd met de administratieve kant van ZaZa. Zo onderhoud ik de website, notuleer ik tijdens vergaderingen en beheer ik de mail. Ook schrijf ik de maandelijkse nieuwsbrief en regel ik de studieboekenkorting. 

Toen ik net begon met studeren, vond ik het heel eng: allemaal nieuwe mensen, in een nog onbekende stad. Inmiddels voel ik me hier helemaal thuis en daar hebben ZaZa en al haar lieve leden enorm bij geholpen. Dit gevoel wil ik graag overdragen op anderen. Dus aarzel niet om mij te appen of te bellen voor een gezellige babbel of een serieus gesprek. Ik sta klaar voor iedereen die het nodig heeft. Ik kijk ontzettend uit naar het komende jaar en ben benieuwd naar alle nieuwe leden. Hopelijk tot snel!”

Welmoed Ouwersloot

Secretaris

Kevin Sikkema

Penningmeester

“Hoi! Mijn naam is Kevin Sikkema en ik ben derdejaarsstudent Taalwetenschap. Dit jaar heb ik de eer om mezelf penningmeester van ZaZa te mogen noemen. Als penningmeester heb ik de leiding over alle financiële zaken van ZaZa. Zo beheer ik de bankrekening en regel ik alle betalingen van en aan de vereniging. Daarnaast ben ik het begeleidende bestuurslid van Gouden jaren, Karel ende Elegast en Reize door het Aapenland.

Ik ben het eerste bestuurslid van ZaZa dat volledig afkomstig is van de studie Taalwetenschap, wat ik hopelijk in kan zetten om de vereniging gevarieerder en inclusiever te maken. Ik heb dan ook enorm veel zin om met de rest van dit fantastische bestuur er een geweldig jaar van te maken voor alle ZaZaïsten. 

Mocht je met me willen praten, kletsen, roddelen, onderhandelen, debatteren, stil naast me willen zitten, technische ondersteuning nodig hebben of me om wat voor reden dan ook nodig hebben, voel je dan vrij om contact met me op te nemen. Hopelijk tot snel!”

“Hoi! Mijn naam is Joppe Vijselaar en ik ben tweedejaars student Nederlands. Dit jaar heb ik de eer om de rol van commissaris intern van ZaZa te vervullen. Als intern ben ik, zoals de naam al verraadt, vooral met de zaken binnen de vereniging bezig. Zo zie ik erop toe dat de commissies goed lopen en onderhoud ik het contact met de docenten. Daarbij ben ik begeleidend bestuurslid van Beatrijs, Het Bureau, Camera Obscura, de Koe, Mei en Titaantjes. Ook het bord in het Harmoniegebouw valt onder mijn verantwoordelijkheid. Dus neem zeker een kijkje! 

Als eerstejaars voelde ZaZa voor mij als een rots in de branding, waar ik mij aan vast kon grijpen toen ik bibberend aan het studentenleven begon. Ik wil dit gevoel graag overbrengen aan anderen en ik kijk er naar uit om dat samen met mijn fantastische bestuursgenoten te doen!

Dus, mocht je ooit behoefte hebben om te springen, te huilen, hysterisch te dansen of heel wat anders te doen, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen. Als intern kan ik namelijk ook heel extern zijn!”

Joppe Vijselaar

Commissaris intern

Szófi Bosma

Commissaris extern

“Hallo! Mijn naam is Szófi Bosma. Ik ben negentien jaar oud en tweedejaars studente Nederlands. Dit jaar vervul ik de prachtige functie van commissaris extern van ZaZa. Dit betekent dat ik me bezighoud met het contact met bedrijven voor sponsoring en andere verenigingen voor gezamenlijke activiteiten. Ook beheer ik de sociale media van ZaZa, zoals Instagram en Facebook. Daarnaast ben ik begeleidend bestuurslid van De avonden en Pinkeltje.

Naast het externe contact, is voor mij het contact met de ZaZa-leden natuurlijk ook hartstikke belangrijk. Ik vind het super gezellig om een praatje te maken en ik hoop jullie allemaal veel te zien op de activiteiten. Het belooft een gezellig jaar te worden en ik heb heel veel zin om de taak van commissaris extern op mij te nemen. Hopelijk tot snel!”