Bestuur 
Van der Linde

Emily van der Linde

Voorzitter

  • voorzitter@zaza-nederlands.nl
  • +31 (6) 83 02 33 61

“Mijn naam is Emily van der Linde, ik ben 23 jaar oud en ik ben derdejaarsstudente Nederlandse Taal en Cultuur aan de RUG. Dit jaar heb ik de eer om de figuurlijke kar van het bestuur van ZaZa te mogen trekken, oftewel, ik mag de rol van voorzitter gaan vervullen.

Als voorzitter heb ik een aantal vaste taken. Je zal mij bijvoorbeeld regelmatig een praatje zien houden op de maandelijkse borrel of tijdens een college. Daarnaast zit ik bestuursvergaderingen voor en schrijf ik voorwoorden en andere stukjes tekst voor ons verenigingsblad en onze almanak. Ook vertegenwoordig ik ZaZa bij externe activiteiten, overleggen en vergaderingen en onderhoud ik het contact met de docenten van onze opleiding. Ten slotte ben ik begeleidend bestuurder van de commissies Dollie, Meneer Pen en Majoor. Naast mijn dagelijkse bezigheden is er natuurlijk altijd tijd voor een kopje koffie, een vraag of een praatje. Je mag me altijd even aanschieten of een berichtje sturen.

Dit jaar is voor mij nu al een jaar vol nieuwe ervaringen en leuke en leerzame momenten. Ik heb er heel veel zin in om mij samen met mijn lieve bestuursgenoten in te zetten voor ZaZa, onze unieke, kleine, gezellige en hardwerkende vereniging. Ik heb er het volste vertrouwen in dat het een geweldig jaar gaat worden. Tot snel!”

“Aan mij de eer om dit jaar commissaris extern te zijn bij ZaZa! Mijn naam is Warner van der Louw en ik ben derdejaarsstudent Nederlands. Als extern heb ik de belangrijke taak om ZaZa’s naam hoog te houden bij externe partijen. Ik onderhoud contact met andere verenigingen, sponsors en ben chef sociale media. Verder ben ik begeleidend bestuurslid voor de commissies Aagje, Krullevaar, Karel-met-de-houten-poot en Kluizelaar.


Daarnaast heb ik de meeste van de secretaristaken op mij genomen. Notuleren doe ik niet, daarvoor praat ik te snel en typ ik te langzaam, maar ik beheer wel ZaZa’s (digitale) postvakje en onderhoud deze website. Ook ben ik als secretaris verantwoordelijk voor het schrijven van zogeheten ‘externenstukjes’ voor de almanakken van broertjes- en zusterverenigingen. Dit alles uiteraard met veel liefde en plezier!

Warner van der Louw

Secretaris & Commissaris Extern

  • secretaris@zaza-nederlands.nl
  • extern@zaza-nederlands.nl

Esmee Wilpshaar

Penningmeester

  • penningmeester@zaza-nederlands.nl
  • +31 (6) 43 04 17 58

“Hoi! Mijn naam is Esmee Wilpshaar, ik ben negentien jaar oud en ben ondertussen tweedejaars. Dit jaar mag ik mijzelf de penningmeester van ZaZa noemen, de mooiste vereniging die Groningen rijk is. Als penningmeester ben ik verantwoordelijk voor het geld, want ja, het geld mag rollen! Zo maak ik begrotingen en realisaties, zodat ik zeker weet dat alles goed gaat. Daarnaast beheer ik ook de ZaZa-pas, waarmee ik namens de vereniging transacties mag voldoen.

Naast mijn penningmeestertaken heb ik nog een paar extra taken. Zo zorg ik er bijvoorbeeld voor dat de bestuursvergaderingen goed genotuleerd worden, organiseer ik de tentamentrainingen, beheer ik het ledenbestand en zorg ik ervoor dat het ZaZabord up-to-date blijft. Bovendien ben ik begeleidend bestuurslid van de Heen-en-weerwolf, Duizeltje, KOE en de Langhors.

Ik heb ontzettend veel zin in het komende jaar en ik weet zeker dat het een mooie tijd gaat worden. Heb je nog vragen of wil je gewoon een kopje koffie komen drinken? Wees dan niet bang mij aan te spreken of een berichtje te sturen. Tot op de borrel!”