Bestuur 
Ottens

Jorien Ottens

Voorzitter

  • voorzitter@zaza-nederlands.nl
  • +31 (6) 31 18 44 64

“Mijn naam is Jorien Ottens en ik heb de eer gekregen om het 27ste bestuur van ZaZa te mogen voorzitten. Ik ben een drieëntwintigjarige Groningse en derdejaarsstudente van de opleiding Nederlandse Taal & Cultuur.

Voor verenigingsjaar 2018-2019 zijn er een aantal vaste taken die ik als voorzitter van de vereniging zal vervullen. Zo zal ik bestuursvergaderingen voorzitten en schrijf ik voorwoorden en stukjes tekst voor ons verenigingsblad en onze almanak. Daarnaast houd ik regelmatig een praatje tijdens colleges en borrels. Ook vertegenwoordig ik ZaZa bij externe activiteiten, overleggen en vergaderingen. Natuurlijk maak ik naast het vervullen van voorgenoemde taken, ook tijd vrij voor jullie. Heb je een vraag, wil je iets kwijt of gewoon gezellig een kopje koffie komen drinken? Neem gerust contact met me op of spreek me aan in de wandelgangen.

Het bestuursjaar zal voor mij een jaar vol van nieuwe ervaringen, leerzame momenten en onvergetelijke activiteiten worden, die ik mag delen met mijn bestuursgenoten, leden/vrienden van ZaZa en externen. Ik heb er heel veel zin in en ik beloof jullie dat ik mij met hart en ziel in zal zetten voor de leukste studievereniging van Groningen: ZaZa.”

“Mijn naam is Thomas, ik ben 22 jaar oud en inmiddels vierdejaarsstudent Nederlandse Taal & Cultuur. Daarnaast ben ik secretaris van onze geliefde studievereniging, ZaZa. Als secretaris ga ik over ZaZa’s administratie. Dat houdt in dat ik dit jaar verantwoordelijk ben voor het postvak en de mailbox van ZaZa. Ook notuleer ik de bestuursvergaderingen, de ALV’s, beheer ik de website en organiseer ik de boekverkoop.

Ik kijk er ontzettend naar uit om er dit jaar, samen met mijn geweldige bestuursgenoten en alle lieve ZaZa-leden, een prachtig verenigingsjaar van te maken.

Ik zie jullie vast tegemoet op een van de borrels of andere activiteiten!”

Thomas Frik

Secretaris

  • secretaris@zaza-nederlands.nl
  • +31 (6) 40 94 01 56

Kees Visser

Penningmeester

  • penningmeester@zaza-nederlands.nl
  • +31 (6) 15 25 42 37

“Mijn naam is Cornelis Visser, maar jij mag me Kees noemen. Ik ben vierdejaarsstudent Nederlandse Taal & Cultuur en daarnaast ben ik net aan mijn drieëntwintigste levensjaar begonnen. In het academisch jaar 2018-2019 ben ik penningmeester van de gezelligste vereniging van heel Groningen en ver daar buiten. Tijdens dit jaar zal ik de begrotingen en realisaties maken en stel ik de facturen op zodat ZaZa financieel op rolletjes loopt. Ik houd me dus bezig met alles waar geld bij aan te pas komt. En nu we het toch over pas hebben, ik beheer de ZaZa-bankpas en het is mijn hand op de spreekwoordelijke knip. Daarnaast ben ik begeleidend bestuurslid van de Heen-en-weerwolf en de Langhors.

Ik ben ontzettend enthousiast over aankomend jaar en ik ben ervan overtuigd dat het een geslaagde tijd gaat worden! Ik hoop je binnenkort eens op een activiteit tegen te komen.

Heb je een vraag of iets anders voor me? Schroom niet me te contacteren.

Tot gauw”

“Mijn naam is Annerieke Bouma, tweedejaarsstudente bij de opleiding Nederlandse Taal & Cultuur. Tijdens het studiejaar van 2018-2019 zal ik binnen het bestuur van ZaZa fungeren als de Commissaris Intern. Mijn taken zijn daarmee onder meer het onderhouden van het contact tussen de studie en de vereniging. Daarnaast begeleid ik de commissies Aagje, Dollie, Karel-met-de-houten-poot, KOE, Lispeltuut, Majoor en Meneer Pen. Na mijn eerste jaar in het warme nest van ZaZa te zijn opgenomen, zie ik een fantastisch jaar tegemoet waarin ik, samen met mijn favoriete bestuursgenoten, mijn taken zo goed mogelijk probeer te realiseren. Daarnaast zet ik mij natuurlijk met alle plezier in voor deze schitterende vereniging!”

Annerieke Bouma

Commissaris Intern

  • intern@zaza-nederlands.nl
  • +31 (6) 46 66 46 12

Daantje Samwel

Commissaris Extern

  • extern@zaza-nederlands.nl
  • +31 (6) 81 40 40 81

“Ik ben Daantje, tweedejaarsstudent en dit jaar ben ik de Commissaris Extern van onze geweldige studievereniging. Commissaris Extern, wat houdt dat nou eigenlijk in? Als Commissaris Extern ben ik vooral bezig met de externe contacten, zoals contact met andere verenigingen en bedrijven. Ook ga ik dit jaar met Kees acquisitie lopen en ontferm ik me over de Facebookpagina. Verder ben ik BB’er van de Krullevaar en van Duizeltje.

Hopelijk gaat het een super mooi jaar worden, maar met zo’n leuk bestuur en zulke gezellige leden moet dat zeker lukken. Ik heb er in elk geval heel erg veel zin in!”