Bestuur 
Van der Linde

Emily van der Linde

Voorzitter

  • voorzitter@zaza-nederlands.nl
  • +31 (6) 83 02 33 61

“Mijn naam is Emily van der Linde, ik ben 23 jaar oud en ik ben derdejaarsstudente Nederlandse Taal en Cultuur aan de RUG. Dit jaar heb ik de eer om de figuurlijke kar van het bestuur van ZaZa te mogen trekken, oftewel, ik mag de rol van voorzitter gaan vervullen.

Als voorzitter heb ik een aantal vaste taken. Je zal mij bijvoorbeeld regelmatig een praatje zien houden op de maandelijkse borrel of tijdens een college. Daarnaast zit ik bestuursvergaderingen voor en schrijf ik voorwoorden en andere stukjes tekst voor ons verenigingsblad en onze almanak. Ook vertegenwoordig ik ZaZa bij externe activiteiten, overleggen en vergaderingen en onderhoud ik het contact met de docenten van onze opleiding. Ten slotte ben ik begeleidend bestuurder van de commissies Dollie, Meneer Pen en Majoor. Naast mijn dagelijkse bezigheden is er natuurlijk altijd tijd voor een kopje koffie, een vraag of een praatje. Je mag me altijd even aanschieten of een berichtje sturen.

Dit jaar is voor mij nu al een jaar vol nieuwe ervaringen en leuke en leerzame momenten. Ik heb er heel veel zin in om mij samen met mijn lieve bestuursgenoten in te zetten voor ZaZa, onze unieke, kleine, gezellige en hardwerkende vereniging. Ik heb er het volste vertrouwen in dat het een geweldig jaar gaat worden. Tot snel!”

“Mijn naam is Nynke en ik ben vierdejaarsstudent Nederlandse Taal en Cultuur. In het studiejaar 2019-2020 ben ik de secretaris van onze studievereniging. Tijdens dit jaar zal ik als secretaris zorgen voor de administratieve zaken van ZaZa. Dat betekent veel lezen en schrijven! Als secretaris klim ik tijdens bestuurs- en algemene ledenvergaderingen in de pen om de notulen te schrijven en twee keer per maand kun je van mij de nieuwsbrief verwachten. Daarnaast zal ik vaak met mijn neus in de bestuurs-e-mail zitten en controleer ik het postvakje op de vierde verdieping van het Harmoniegebouw. Naast het beklimmen van pennen en harmonietrappen, zal ik me ook bezighouden met de website en de boekverkoop. Verder zal ik dit jaar begeleidend bestuurslid van de Langhors zijn.

Ik heb ontzettend veel zin om er dit jaar, samen met mijn lieve bestuursgenoten en de leden en vrienden van ZaZa, een geweldig verenigingsjaar van te maken!”

Nynke de Haan

Secretaris

  • secretaris@zaza-nederlands.nl
  • +31 (6) 26 55 80 75

Esmee Wilpshaar

Penningmeester

  • penningmeester@zaza-nederlands.nl
  • +31 (6) 43 04 17 58

“Hoi! Mijn naam is Esmee Wilpshaar, ik ben negentien jaar oud en ben ondertussen tweedejaars. Dit jaar mag ik mijzelf de penningmeester van ZaZa noemen, de mooiste vereniging die Groningen rijk is. Als penningmeester ben ik verantwoordelijk voor het geld, want ja, het geld mag rollen! Zo maak ik begrotingen en realisaties, zodat ik zeker weet dat alles goed gaat. Daarnaast beheer ik ook de ZaZa-pas, waarmee ik namens de vereniging transacties mag voldoen.

Naast mijn penningmeestertaken heb ik nog een paar extra taken. Zo zorg ik er bijvoorbeeld voor dat de bestuursvergaderingen goed genotuleerd worden, organiseer ik de tentamentrainingen, beheer ik het ledenbestand en zorg ik ervoor dat het ZaZabord up-to-date blijft. Bovendien ben ik begeleidend bestuurslid van de Heen-en-weerwolf, Duizeltje, KOE en de Langhors.

Ik heb ontzettend veel zin in het komende jaar en ik weet zeker dat het een mooie tijd gaat worden. Heb je nog vragen of wil je gewoon een kopje koffie komen drinken? Wees dan niet bang mij aan te spreken of een berichtje te sturen. Tot op de borrel!”

“Mijn naam is Sara Schreuders, tweedejaarsstudente Nederlandse Taal en Cultuur, en dit jaar ben ik de Commissaris Intern van ZaZa. Dit jaar zal één van mijn taken het onderhouden van contact tussen docenten en studenten zijn. Natuurlijk ben ik dit jaar ook het begeleidend bestuurslid van de commissies Aagje, Dollie, Kluizelaar, KOE, Lispeltuut, Majoor en Meneer Pen.

Na een supergezellig jaar bij ZaZa ben ik heel blij dat ik dit jaar, samen met mijn bestuursgenoten, het gezicht van de studievereniging mag zijn. Ik heb er super veel zin in en mocht je vragen hebben, mag je mij altijd mailen of appen. Ik ben altijd in voor een kopje thee!”

Sara Schreuders

Commissaris Intern

  • intern@zaza-nederlands.nl
  • +31 (6) 37 45 82 48

Warner van der Louw

Commissaris Extern

  • extern@zaza-nederlands.nl
  • +31 (6) 12 70 79 33

“Aan mij de eer om dit jaar commissaris extern te zijn bij ZaZa! Mijn naam is Warner van der Louw en ik ben derdejaarsstudent Nederlands. Als extern heb ik de belangrijke taak om ZaZa’s naam hoog te houden bij externe partijen. Ik onderhoud contact met andere verenigingen, sponsors en ben chef sociale media. Dat doe ik met veel liefde en plezier. Daarnaast ben ik begeleidend bestuurslid voor de commissies Krullevaar en Karel-met-de-houten-poot.”