Bestuur 
Van Gulik

Jan van Gulik

Voorzitter

“Mijn naam is Jan van Gulik, ik ben negentien jaar jong en alweer bezig met mijn tweede jaar aan de opleiding Nederlandse Taal en Cultuur aan de RUG. Voor mij ligt dit jaar het voorzitterschap van ZaZa in het verschiet, een taak waar ik mij zeer op verheug.

Als voorzitter heb ik een aantal vaste taken. Zo zit ik allereerst de bestuursvergaderingen voor. Daarnaast zal je me af en toe een praatje zien houden bij de maandelijkse borrel of bij andere activiteiten. Verder schrijf ik zo nu en dan een stukje in het verenigingsblad en in onze almanak. Ook zal ik enkele externe taken op mij nemen dit verenigingsjaar. Denk hierbij aan het contact met andere studieverenigingen met het oog op gezamenlijke activiteiten. Ten slotte neem ik als begeleidend bestuurder de commissies Titaantjes, Karel ende Elegast, Het Bureau en Camera Obscura onder mijn hoede.

De vertrouwde en knusse sfeer binnen ZaZa heb ik afgelopen jaar als zeer prettig ervaren.  Weet dan ook dat je altijd bij één van ons terecht kan als je iets kwijt wilt of als je gewoon even bij wilt kletsen! Ik kijk uit naar opnieuw een prachtig verenigingsjaar en ik hoop je dan ook snel weer te spreken!”

Hallo! Ik ben Annechien Hussem, negentien jaar en tweedejaarsstudent Nederlandse Taal en Cultuur. Dit jaar ben ik de secretaris van ZaZa, wat inhoudt dat ik de administratieve taken binnen het bestuur op me neem. Zo beheer ik de bestuursmail en de website, houd ik het ledenbestand bij en stuur ik alle leden elke maand een nieuwsbrief over de vereniging. Ook notuleer ik tijdens bestuursvergaderingen en alv’s wat er allemaal besproken wordt, een taak die ik zeer serieus neem. Verder ben ik dit jaar de beheerder van de enige echte ZaZinstagram en ben ik het aanspreekpunt voor docenten en commissies. Als laatste ben ik ook begeleidend bestuurslid van de commissies Beatrijs, De stille kracht, KOE en Mei.

ZaZa is een prachtige vereniging. Dit jaar belooft dan ook een mooi jaar te worden, vol uitdagingen en een boel gezelligheid. Ik sta altijd open voor een praatje (of iets anders), dus laat het vooral weten als je daar zin in of behoefte aan hebt. Tot snel!”

Annechien Hussem

Secretaris

Rowin Arnoldus

Penningmeester

“Hoi! Mijn naam is Rowin Arnoldus, ik ben negentien jaar oud en dit jaar ben ik tweedejaars. Bovendien ben ik dit jaar de penningmeester van het o zo mooie ZaZa. Dit houdt in dat ik verantwoordelijk ben voor (bijna) alles wat er op financieel gebied gebeurt binnen de vereniging. Zo stel ik zelf begrotingen en realisaties op en controleer ik de commissies op hun financiën. Hierdoor weet ik altijd wat er gaande is binnen ZaZa. Daarnaast beheer ik ook de Zapipa (ZaZa-pinpas), waarmee ik uitgaven mag doen namens de vereniging. Behalve deze taken achter de schermen heb ik ook wat actievere taken. Zo ga ik bij bedrijven langs om contracten af te sluiten voor sponsoring en dergelijke. Ook ben ik begeleidend bestuurslid van De avonden, Gouden jaren, Pinkeltje en Reize door het Aapenland.

Dit jaar wordt hopelijk een mooi jaar. Ondanks dat mijn taken zich vooral achter de schermen van de vereniging afspelen, ben ik zelf zeer actief bij ZaZa. Ik sta dan ook zo goed als altijd open voor een gesprekje als je vragen hebt of voor een biertje of koffie voor de gezelligheid. Hopelijk tot snel!”