Camera Obscura

Commissieleden (2021-2022)

Rowin Arnoldus (voorzitter)
Annechien Hussem
Jan van Gulik
Eden van der Plas

Een traditie lijkt geboren. Wanneer men in het voorgaande academische jaar een bestuursjaar bij ZaZa hebt gedaan, lijkt het ondertussen onvermijdelijk dat men in het nieuwe jaar lid wordt van Camera Obscura. Naast de ex-bestuursleden is er uiteraard ook plek voor frisse gezichten om zich in deze commissie te nestelen. Laat mij u daarom voorstellen: de selectie persmuskieten van Camera Obscura!

Allereerst is daar Eden van der Plas. Jong, maar toch al veel ervaring op het gebied van fotografie. Hiernaast is Eden ook nog penningmeester van de commissie. Ze houdt goed in de gaten wat er wordt uitgegeven en als dat te veel is, volgt een reprimande.

Dan is daar Jan van Gulik. Voorheen voorzitter van ZaZa, maar nu heeft hij een stap terug moeten doen. Zijn taak binnen de commissie is er niet minder om: hij is Hoofd Cadeaus. In de dagen voor de maandelijkse borrel is hij in de binnenstad te vinden, vele winkels afstruinend op zoek naar dat ene, perfecte cadeau voor de winnaar(s) van de foto van de maand.

Vervolgens hebben we Annechien Hussem. In Camera Obscura is zij, net als tijdens haar bestuursjaar, de secretaris. Om een wijs man te parafraseren: deze commissie staat of valt met haar vingergesteldheid. Notuleren kan ze als geen ander, dus de rest van de commissie is maar wat blij dat we haar talenten ook dit jaar weer mogen gebruiken.

En dan, ‘last but also least’, is er nog Rowin Arnoldus. De voorzitter van deze fantastische commissie. Aan hem de taak om de commissieleden binnen de grenzen van het toelaatbare te houden. De camera is doorgaans ook bij hem te vinden en anders weet hij wie de camera wel heeft.

Breng uw gelaatsuitdrukkingen mee en laat deze vereeuwigen in geweldige herinneringen!

Tot bij de volgende activiteit.

Camera Obscura ’21-‘22