Camera Obscura

V.l.n.r. Warner van der Louw, Emily van der Linde, Esmee Wilpshaar

Commissieleden (2020-2021)

Esmee Wilpshaar (voorzitter)
Emily van der Linde
Warner van der Louw

“Er zijn geen regels voor goede foto’s, er zijn alleen maar goede foto’s” en daarom is het belangrijk dat er op elke activiteit weer nieuwe kunstwerken worden gemaakt. Met de roze camera op zak zorgt de Camera Obscura er altijd voor dat alles wordt vastgelegd. Als ware paparazzi sluipen zij ongemerkt door de menigte en dan ineens * flits * staat je mooie hoofd op de drive van ZaZa. Maar wie zijn nu eigenlijk de mensen áchter de camera?

Ten eerste is er Warner. Hij houdt de rest van zijn commissie goed in de gaten, want als iemand te veel uitgeeft, dan krijgt diegene een tik op zijn vingers van hem! Als penningmeester moet hij er natuurlijk voor zorgen dat de cadeautjes niet te duur worden en dat alles soepel verloopt.

Daarnaast is er Emily, die zorgt dat alles goed genoteerd wordt, want als secretaris notuleert zij er tijdens vergaderingen op los. Zo weten wij wie wanneer waar moet zijn met de camera. Bovendien zorgt ze ook altijd voor lekkere snacks bij de vergadering, erg belangrijk.

Tot slot is er Esmee, degene die dit zooitje ongeregeld in het gareel moet houden als voorzitter. Zij zorgt ervoor dat ze altijd weet wie de camera heeft en zorgt ervoor dat de vergaderingen niet helemaal ontsporen.

Samen zorgen deze mensen voor een jaar vol mooie herinneringen! Graag tot ziens.