De avonden

Commissieleden (2023-2024)

Jean-Luca Hoffstedde (voorzitter)
Bregje ten Boom
Ivar Czudar
Kim den Hartog
Maud van der Haar

Geachte feestbeesten,

De avonden is ook dit jaar weer verantwoordelijk voor ZaZa’sniet-studiegerelateerde activiteiten en de samenstelling kenmerkt een iconische collaboratie van ZaZa-titanen. Haantje-de-voorste “Big Ivar” is onze secretaris en hij neemt zijn taak bloedserieus. Ivar brengt verder de nodige joligheid, gezelligheid en theezakjes naar onze wekelijkse vergaderingen rond de theetoren. Hij notuleert sneller dan een millennial “Slayma” kan zeggen.

Dan hebben we onze penningmeesteres Maud, die we hebben geadopteerd van een andere studievereniging. Ze voelt zich inmiddels zo thuis als een garnaal in ‘t water! Haar aanwezigheid is tevens de reden dat we dit jaar geen toren ice tea green hebben, maar een theetoren! Onze promomeesteres Bregje is verantwoordelijk voor het promotiemateriaal van De avonden. Een jonge, creatieve geest met goede ideeën; een beetje net als Famke Louise met wat meer rauw talent en minder kinderen. En dan hebben we Kim, die haar taak als voorzitter van ZaZa heeft ingeruild voor de taken van “Chef SoLow”, een belangrijke taak! Minstens net zo belangrijk als magnesium voor de spiergroei of de Chaos Emeralds voor Sonic.

En ik, Sjaan, ben de voorzitter van dit stelletje ongeregeld en zoals je kan lezen, neem ik mijn taak als hoofdfeestbeest erg serieus. Ik heb mijn laklaarzen ingeruild voor New Balance-sneakers en ik heb het comfort van mijn kamer ingeruild voor avonden thuis met een goed boek!

De avonden 2023-2024 is toegewijd en te herkennen aan onze iconische commissiekleding. Het zijn helaas geen badjassen geworden, maar een man kan dromen…

Tot de volgende activiteit!

Jean-Luca Hoffstedde