De avonden

Commissieleden (2022-2023)

Hinke van Minnen (voorzitter)
Laura Bodewes
Inge van der Molen
Silke van der Land
Lieke Groot Koerkamp

Hallo ZaZaïsten,

De avonden hier. De enige echte niet-studiegerelateerde commissie van ZaZa die zorgt voor veel gezelligheid in de vereniging.
Voorspellingen zijn werkelijkheid geworden. De avonden is weer gevuld met wat oude vertrouwde gezichten en nieuwe aanwinsten. In de voorgaande jaren werd er nogal eens ‘Meiden compleet’ gescandeerd, maar inmiddels is onze leus veranderd naar ‘Meiden COMPLETER’.

Deze groep bestaat uiteraard niet zonder onze voorzitter Hinke. Bij onze bestie zit je altijd goed voor een gezellige avond, of dat nou in de kroeg is of in Huize Eierbal. De functie staat op haar naam geschreven en ze brengt de glitters en gezelligheid regelrecht naar jullie toe.
Zonder secretaris zijn we niets en wij hebben geluk dat we de ervaring in huis hebben gehaald. Deze meid is al bekend met het typen en kan sneller tikken dan het licht. Lieke werkt hard en nu kan ze ook nog de functie als secretaris van De avonden achter haar naam schrijven.
En ook het geld moet in de gaten worden gehouden. Inge beheert onze zak met centen en zonder enige moeite gooit zij er BOEM BOEM BAM een begroting uit. Gelukkig houdt ze net zoveel van Excel als van de avondjes pizza met de meiden!
Als echte influencer zorgt Silke dat alle promotie op de sociale media terechtkomt. Ondanks dat ze soms een beetje boomer is (wel een erg lieve), kunnen jullie zelfs instapromo’s verwachten op @debesteavonden.
Tot slot pakt Laura her en der wat taakjes op. Op haar birkbike is ze overal in een slagomdraai en verzorgt ze haar commissieleden met de lekkerste zelfgemaakte baksels (de eerste keer is gratis, daarna moeten ze 90 euro betalen).

We weten dat je van ons houdt en we hopen jullie te zien bij alle activiteiten!

XOXO
Meiden COMPLETER