De stille kracht

Commissieleden (2021-2022)

Rowin Arnoldus (voorzitter)
Esmee Wilpshaar

Ssssst… Hoor je dat? De wind waait door de bomen. Is het een Sinterklaasliedje? Is het een storm waarvan je de naam in één week duizend keer hoort en daarna nooit meer? Nee en nee, het is De stille kracht! Als een heuse seizoenswind is er vier keer per jaar een stijging op de schaal van Beaufort te zien en daalt De stille kracht neder in het huis van de penningmeester. Hier laten de commissieleden, net als in het boek van Couperus, vreemde dingen gebeuren. Niet in het leven van de leden zelf, maar wel in de kas van ZaZa. De stille kracht zorgt er namelijk voor dat de geldzaken binnen de vereniging goed op orde zijn, de leden helpen de penningmeester waar nodig en zo nu en dan wordt er een lekkere borrel genuttigd.

De selectie waar De stille kracht dit jaar uit bestaat heeft twee leden. Doordat Kees afgelopen jaar de commissie verliet, is er veel aan ervaring ingeboet. Maar, wees niet getreurd: daar zijn Rowin en Esmee om in de bres te springen! Rowin, als voorzitter, zorgt ervoor dat er vier keer per jaar een kascontrole gepland, gehouden en in goede banen geleid wordt. Ook zorgt hij ervoor dat de penningmeester van ZaZa weet wat hij moet doen en wat er van hem verwacht wordt. Hiernaast is Esmee er ook. Zij heeft een jaartje meer ervaring dan Rowin en heeft dus veel ervaring, waardoor ze Rowin en penningmeester Jean-Luca goed kan informeren over van alles en nog wat.

Dit dynamische duo zal met het grootste genoegen Jean-Luca komend jaar ondersteunen in zijn taken als penningmeester van ZaZa.