Titaantjes

V.l.n.r. Janneke de Jong, Kees Visser, Annerieke Bouma, Imme Schalij, Nena Nagelhout.

Commissieleden (2019-2020)

Annerieke Bouma (voorzitter)
Nena Nagelhout (secretaris)
Kees Visser (penningmeester) 
Janneke de Jong (vrijwilligerscoördinator) 
Imme Schalij (spelletjescoördinator)

Roekoe, 

Duif, is wat de Dollie in het verhaal van Pluk van de Petteflet is, maar bij onze vereniging een commissie die de College Carrouseldagen organiseert.
Druk, is deze commissie met de voorbereidingen van spelletjes verbonden met meerdere studies van de RuG, die vierdeklassers komen spelen eind maart begin april.
Dames, maar ook heren van ZaZa, TW!ST en Esperia, worden gevraagd om te helpen op deze dagen.
Daden, zullen worden verricht zodat de groepjes de juiste route volgen, de spelletjes juist verlopen en de scholieren een geweldige dag beleven.
Dijk, van een commissie bestaat dit jaar uit Nena Nagelhout, onze vliegende secretaris die tijdens de vergaderingen notuleert; Kees Visser, de wapperende penningmeester, hij regelt alle geldzaken; Janneke de Jong, onze fladderende vrijwilligerscoördinator die jullie aanwezigheid inplant; Imme Schalij, de zoevende spelletjescoördinator, zij zal de vierdejaars verzekeren van leuke spellen en als laatste hebben we Annerieke Bouma, onze stuivende voorzitter die deze Dollieboel draaiende houdt.
Dansen, zullen we als iedereen wil helpen en de scholieren terug kunnen kijken op een leerzame en gezellige dag dankzij jullie bijdrage.
Danke.

“Maar Dollie de duif kan Pluk helpen.” (Pluk van de Petteflet, Annie M.G. Schmidt)