Het Bureau

Commissieleden (2023-2024)

Lotte Heerink (voorzitter)
Britt Corporaal
Hanne Wiersma
Imre Koekenbier
Kyra Grievink

Welkom in Smurfenland!

De redactie van Het Bureau heeft dit jaar een iets andere gedaante aangenomen, en heeft besloten zich te vestigen in een land van pracht en praal. Ik leid u wel even rond. Als u voorbij het Vriendenboekje loopt en linksaf smurft bij de Babbelbox, heeft u de kans om de enige echte Knutselsmurf tegen het lijf te lopen. Ze luistert ook wel naar de naam Britt. Dit jaar is zij chef acquisitie en ze zal ervoor zorgen dat ons prachtige Smurfenblad geld genoeg smurft.

Ah kijk, daar smurft Azraël achter een muis aan! Dan kan het niet anders dan dat we heel dicht in de buurt zijn van de paddenstoel van de Brilsmurf. Ja, daar is onze secretaris Kyra! Zij zal dit jaar tijdens al onze vergaderingen smurfen, zodat ze daarna die prachtige notulen naar de Grote Smurf kan e-smurfen.

Zelfs Gargamel weet dat het nog best moeilijk is om alle rubrieken mooi in een blaadje te smurfen. Gelukkig is ook de Droomsmurf onderdeel van onze commissie. Met al haar creatieve vaardigheden zal Hanne als vormgever ervoor smurfen dat de edities de mooiste zijn die u ooit gesmurft heeft.

De Boerensmurf zou hier ook ergens in de buurt moeten zijn… Oh ja, daar is Imre aan het voetsmurfen. Gelukkig heeft ze daarnaast ook nog tijd om bij ons de financiën bij te houden én om prachtige promotie te smurfen!

Lotte heeft als Bange Smurf de leiding over deze redactie… ze smurft zoals gewoonlijk dat het allemaal mis zal gaan. Wel heeft ze het volle vertrouwen in deze commissie, samen zal het vast goedsmurfen!

We smurfen er een gezellige rood-wit-blauwe (met de nadruk op blauwe) hit van dit jaar.

Veel liefs,

Het Bureau ‘23-’24