Huidig bestuur

V.l.n.r.: Brenda van der Laan, Flora Beentjes, Emma Posthumus, Lea Heldoorn en Iris van der Wal

Voorzitter

Hallo!

Ik ben Emma en ik ben vierdejaars studente Nederlands. Daarnaast ben ik studiejaar 2017-2018 voorzitter van de leukste studievereniging van Groningen! Dit houdt in dat ik de bestuursvergaderingen zal voorzitten, voorwoorden en stukjes schrijf en af en toe praatjes houd tijdens colleges en borrels. Daarnaast vertegenwoordig ik ZaZa bij externe activiteiten, overleggen en vergaderingen.

Mijn lieve bestuursgenoten en ik zullen ons uiterste best doen om er een mooi ZaZa-jaar van te maken! Ik hoop jullie terug te zien op een van de activiteiten van ZaZa. Mocht je nog vragen hebben of wil je gewoon iets kwijt, stuur dan gerust een berichtje. Natuurlijk mag je me ook altijd aanspreken als je me ziet.

Liefs,

Emma Posthumus
Voorzitter

voorzitter@zaza-nederlands.nl
• 06 31 16 11 05

Secretaris

Hoi!

Ik ben Flora, 21 jaar oud en dit jaar tweedejaarsstudente Nederlandse taal en cultuur. Mijn functie binnen het bestuur van ZaZa is secretaris, wat betekent dat ik tijdens alle vergaderingen met het bestuur en op de ALV’s mag notuleren. Daarnaast beantwoord ik alle mail, schrijf ik stukjes voor de almanakken van andere verenigingen, organiseer ik de boekverkoop, beheer ik de site en doe ik verdere administratieve zaken. Ook zit ik in het Kraanwagentje waarmee ik de lustrumreis organiseer en ben ik begeleidend bestuurslid van de KOE. Gelukkig doe ik dit alles met de allerleukste bestuursgenootjes voor de allerleukste vereniging.

Ik hoop jullie allemaal te zien op de borrels en andere activiteiten!

Liefs,

Flora Beentjes
Secretaris

bestuur@zaza-nederlands.nl
secretaris@zaza-nederlands.nl
• 06 40 98 74 92

Penningmeester

Hoi allemaal!

Mijn naam is Lea en ik ben tweedejaars studente Nederlandse Taal en Cultuur. Tijdens studiejaar 2017-2018 zal ik de financiën van ZaZa beheren. Dat houdt in dat ik me bezig zal houden met begrotingen, realisaties en facturen. Ook ben ik begeleidend bestuurslid van het Kraanwagentje en de Heen-en-weerwolf. Verder zal ik samen met Iris acquisitie gaan lopen. Ik kijk er erg naar uit om er samen met mijn bestuursgenoten een fantastisch ZaZa-jaar van te maken. Ik hoop jullie dan ook vaak tegen te komen op de borrels en andere activiteiten!

Liefs,

Lea Heldoorn
Penningmeester

penningmeester@zaza-nederlands.nl
• 06 40 66 96 25

Commissaris Intern 

Hallo,

Mijn naam is Brenda van der Laan, tweedejaars studente en dit jaar Commissaris Intern bij ZaZa! Dat betekent dat ik mij bezighoud met de communicatie binnen de verenging en met de faculteit. Daarnaast ben ik begeleidend bestuurslid van de commissies Aagje, Dollie, Karel-met-de-houten-poot, Langhors, Lispeltuut, Majoor, Meneer Pen en de Petteflet. Zelf zit ik bij de KOE, de commissie die het introductiekamp voor eerstejaars organiseert, en ben ik voorzitter van het Kraanwagentje, de commissie die de lustrumreis zal organiseren. Samen met mijn bestuursgenoten zet ik mij met heel veel liefde in voor ZaZa, mijn favoriete kakkerlak en studievereniging!

Liefs,

Brenda van der Laan
Commissaris Intern

intern@zaza-nederlands.nl
• 06 37 00 59 38

Commissaris Extern

Hee hoi!  

Ik ben Iris en ik ben in het studiejaar 2017-2018 derdejaarsstudent en Commissaris Extern bij de superleuke studievereniging voor Nederlandse Taal en Cultuur, ZaZa! Dit betekent dat ik me bezighoud met de externe contacten, zoals bedrijven en andere verenigingen. Verder zal ik samen met Lea acquisitie lopen en beheer ik de Facebookpagina. Dit jaar ben ik begeleidend bestuurslid van de leuke commissies Krullevaar en Duizeltje. Ik ben de gelukkige die dit mag doen samen met de leukste bestuursgenoten op aarde en natuurlijk ontzettend lieve, leuke, gezellige leden van ZaZa. Hopelijk tot snel! 

 Liefs, 

Iris van der Wal
Commissaris Extern 

extern@zaza-nederlands.nl
06 36 50 01 95