Karel-met-de-houten-poot

Nog maar een jaar geleden is er in de prachtige tuin van ZaZa Instituutsvereniging Nederlands een klein plantje omhoog gekropen. Intussen is het plantje uitgegroeid tot een stevige, gezonde plant met vijf mooie bloemen, in hun uiterlijk gelijk aan olympianen, atlas, of zelfs Rob Geus. Zij hebben dit jaar de touwtjes in handen als het gaat om sport bij ZaZa. Personen beter geschikt dan deze vijf zul je nergens anders vinden.

Ten eerste is er Thijs ‘Fitgirl’ Fens. Hij staat onder andere bekend om zijn ijzersterke gezonde dieet en een rigoureus uithoudingsvermogen wat bier betreft. Met een geschiedenis als net-geen-profvoetballer zal hij Karel-met-de-houten-poot ongetwijfeld een schop in de goede richting geven. Daarnaast is ook Koen ‘eye of the tiger’ Slik aanwezig. Net als Thijs een voetballer van hoog niveau. Vol van wijze raad en jenever zal ook Koen deze commissie nooit teleurstellen. Nettie ‘Nienke Schuiling’ Anke, besloot haar contract na het succes van vorig jaar te verlengen. Dit jonge talent heeft laten zien dat haar kwaliteiten nog veel verder reiken dan op het voetbalveld. In de derde helft is ze absoluut een ster. Nieuwkomer dit jaar is Eva Stegeman, die al in korte tijd bewezen heeft onmisbaar te zijn in deze selectie. Ondanks het feit dat ze net naast de gouden plak heeft gegrepen tijdens de Karellympische Spelen 2018, mag je haar talenten absoluut niet onderschatten. Dan is er nog Lisa Spliet. Er is niemand bij wie (veld)spelletjes zo dicht bij het hart zitten. Een geboren aanvoerder die leidt vanaf het front. Zowel als speler en als coach is Lisa onmisbaar.

Dit team van topatleten zal dit jaar hun best gaan doen om er een prachtig en sportief jaar van te maken voor alle lieve leden van ZaZa.

Sportieve groet,

Karel met de houten poot


V.l.n.r.: Nienke, Thijs, Lisa, Koen en Eva