De stille kracht

V.l.n.r. Kees Visser, Demir Hilbrands

Commissieleden (2019-2020)

Kees Visser (voorzitter)
Demir Hilbrands (lid)

“Hoe heet die meneer?”, vroeg Pluk.
“Ja, het is niet echt een meneer, hij is Kluizelaar.”, zei meneer Pen.
“Wat een gek woord. Ik heb altijd gehoord dat het kluizenaar heette, met een n.”
“Dit is een Kluizelaar. En waar die precies woont, dat weet ik niet, want hij houdt zich erg achteraf.”

Edoch, de Kluizelaar is dé commissie waar ZaZa op kan rekenen. Want met een heldere blik en een nog Helderder intellect kijken zij tot op de bodem van de verenigingskluis (en elk glas).

De Kluizelaar bestaat dit jaar uit een wel heel bont gezelschap. Want niet met één, maar met zelfs twee lui sterk bemannen zij dit jaar de gelederen van ZaZa’s ‘schuwste’ ledemaat. Even voorstellen voor de oningewijden: Demir Hilbrands is algemeen lid #1. Ooit, lang, te lang geleden, was zij ook penningmeester, maar dat kan ze zich al lang niet meer herinneren… Oeps, dat krijg je van al die hasselbramen. En dan heb je Kees Visser. Hij is dit jaar de voorzitter die dit niet te overzien zootje ongeregeld in goede banen moet leiden. Wat een klus. Hij loopt al een tijdje mee en kan zich de gulden dan ook nog iets te goed herinneren. Daarom vraagt hij zich iets te vaak af: “Welke valuta is dit!?!?”.
Samen slaan Demir en Kees dit jaar de handen ineen om onze lieftallige penningmeester Esmee met raad en daad bij te staan. Maar wie van hen is nu eigenlijk de vader?

Om even tot de kern te komen; heb jij dit jaar financiële problemen? Wil je ze bespreken? Klop dan eens aan bij de Kluizelaar! Grote kans dat ze lachend niet opendoen.