KOE

V.l.n.r. Kim Veldthuis, Charlotte Buursma, Koen Slik, Brenda van der Laan, Sandro Sweet, Chawila Soebhag

Commissieleden (2018-2019)

Koen Slik (voorzitter)
Kim Veldhuis
Charlotte Buursma
Brenda van der Laan
Sandro Sweet
Chawila Soebhag

De KOE is de Kommissie Opvang Eerstejaars. Dit is zij al sinds de tijd dat Kommissie nog met een K geschreven werd. Elk jaar zorgen de leden van de KOE voor een gezellig introductiekamp. Daarvoor kiest de KOE een thema, zoals KOEboys en Indianen of Welkom op de KOEderij. Ook dit jaar staat de KOE weer klaar. Het thema blijft echter nog even een verrassing, daar het introductiekamp pas in september zal plaatsvinden.

Ondanks een flinke bijpuntsessie, waarbij de commissie van 11 naar 6 leden is gegaan, heeft de KOE haar wilde haren nog niet verloren. De majestueuze manen van de koning van de jungle liggen fier op de knikker van de voorzitter, Koen. Hij wordt bijgestaan door vijf wervelföhnen. Brenda Maaike van der Laan heeft na een druk bestuursjaar nog slechts een paar vlasjes over op haar eerste naam. Charlotte heeft na haar grieperige smurfenspoeling weer haar blonde lokken terug. Mama Chawila komt elke week even buurten om de krulspelden erin te zetten en de dorpsroddels door te nemen. Kim zit in Lemmer net zo lang te wachten tot ze met haar lange haren de Noordoostpolder kan stofferen. En dan hebben we nog Sandro, onze enige nieuweling van dit jaar, met zijn nog onbezoedelde coiffure.

Hoewel de KOE dit jaar bijna gehalveerd is, is het nog altijd een hele hechte groep. We komen elke maandag samen om te eten en te drinken. Daarnaast doen we allerlei gezellige dingen, we hebben vaak zin aan bier en de nachten duren lang. Er is ruimte voor leuke dingen als bowlen, darten, poolen en het bezoeken van zeehondencrèche Pieterburen. We houden er daarnaast ook van om broodkruimels op de grond te laten vallen, de duifjes lijken echter nog niet te happen. Eens in de zoveel tijd gaan we op commissieweekend, soms ook met alle oud-KOEien, en we gaan zelfs met elkaar op vakantie.

Joetjes,

De KOE