KOE

De KOE is de Kommissie Opvang Eerstejaars. Dit is zij al sinds de tijd dat Kommissie nog met een K geschreven werd. Elk jaar zorgen de leden van de KOE voor een gezellig introductiekamp. Daarvoor kiest de KOE een thema, zoals KOEboys en Indianen of Welkom op de KOEderij. Ook dit jaar staat de KOE weer klaar. Het thema blijft echter nog even een verrassing. Dat wordt bekend gemaakt op een ander evenement, namelijk de juniborrel, waar de KOE de slingers wederom uithangt.

De commissie bestaat dit jaar uit een sportief elftal leden. De aanvoerder, Lisa, neemt dit jaar het touw in handen. Naast haar staan veteranen zoals Thijs en Aniek. Een oude voetbalmoeder, Chawila, sluit zich bij hen aan, waarbij ze even afstand neemt van ” huisje, tuintje en kindje”. Ook Jeltsje en Tim en zijn weer van de partij. Daarnaast zijn er een aantal actieve en enthousiaste teamgenoten te vinden in Olcay ” Janette” Gulsen, Brenda, Koen en Charlotte. Koen heeft echter recent een rode kaart gekregen, dus hem zien we even niet terug. Ten slotte kunnen we nieuweling Kim a.k.a “de emmer van Lemmer” tot ons fantastische elftal rekenen.

Hoewel de KOE op dit moment een grote groep is, is het een hechte groep. Ook dit jaar komen we bijna wekelijks samen. Daarnaast doen we allerlei gezellige dingen, we hebben vaak zin aan bier en de nachten duren lang. Er worden regelmatig drankspelletjes gespeeld. Daarnaast is er ruimte voor dingen als bowlen, darten, poolen en het bezoeken van zeehondencrèche Pieterburen. Eens in de zoveel tijd gaan we op commissieweekend en op vakantie en dit jaar gaan we zelfs met alle oud-KOEleden een weekendje weg.

Het wordt een heet kamp dit jaar, daar kun je zeker van zijn.

Koesjes,

De KOE


V.l.n.r.: Koen, Brenda, Jeltsje, Thijs, Janette, Charlotte, Lisa, Tim, Chawila, Aniek en Kim