Krullevaar

KRULLEVAAR | MC GR

Ontstaansdatum
2015

Land
Nederland, Groningen

Type vereniging
Activiteitencommissie/motorclub binnen Zaza

KRULLEVAAR | MC GR is een multiculturele motorclub, die door politie en justitie wordt beschouwd als een zogenaamde 1% outlaw motorcycle club.

Organisatie en geschiedenis
MC GR|Krullevaar is in 2015 opgericht door zes ZaZaïsten. Zij hadden een voorliefde voor motorrijden, de wok, de subway en wodka en noemden zich de “erfgenamen der ZaZaïstische activiteiten”. De huidige samenstelling van de organisatie bestaat uit President en oprichter van de MC, Ramtin Sadeghpoor a.k.a minister van wokzaken a.k.a. Willy Wodka, Vice President Dagmar Heeg, Road Captain Hannah Hilsum, Sergeant of Arms Fleur Valk en drie prospects; Flora Beentjes (tevens Treasurer), Thomas Frik (tevens Secretary) en de zeer beruchte en gevreesde Jorien Ottens die ook wel bekend staat als Rider 17a.

De clubkleuren zijn zwart en rood (de snavel van de Krullevaar in het logo is rood van kleur).
De club is sinds de oprichting in 2015 sterk aan het groeien. Zo heeft de MC de afgelopen jaren vaak in de spotlights gestaan wegens betrokkenheid bij verschillende activiteiten van de vereniging. De club vergadert regelmatig en staat erom bekend dat ze graag haar rijkdom toont. Het dragen van een clubtrui wordt gezien als een ware eer. Broederliefde, gelijkheid, gerechtigheid en respect zijn waarden die binnen de club hoog in het vaandel staan.

Taken van de commissie
De commissie houdt zich voornamelijk bezig met het organiseren van activiteiten voor de vereniging. Feestjes, borrels en andere leuke (niet-studiegerelateerde) activiteiten vallen allemaal onder de taken van de commissie. Uiteraard zijn de leden zelf niet vies van een drankje op z’n tijd. Samen eten, fanatiek een bordspel spelen, weekendjes weg, stappen en vooral gezellig doen onder het genot van een of meerdere alcoholische versnaperingen zijn bouwstenen voor de commissie.

Vrede en respect,
Ramtin Sadeghpoor | President

V.l.n.r.: Jorien, Thomas, Dagmar, Flora, Hannah, Fleur en Ramtin