Krullevaar

Hallo allemaal,

Nee, wij zijn geen motorclub. Wij zijn simpelweg een groep briljante studenten die een zwak heeft voor het geluid van een ronkende Harley Davidson  en het leuk vindt om activiteiten te organiseren. Dit laatste is ook waar wij ons mee bezighouden. De Krullevaar organiseert namelijk niet-studiegerelateerde activiteiten, zowel intern als extern.  Zo vallen activiteiten als borrels en het zeer populaire en unieke Vreet-Fiets-Festijn  onder de interne taken van de Krullevaar. Voor externe activiteiten, waarbij gedacht kan worden aan grote themafeesten, werken we samen met andere verenigingen. Met andere woorden: voor ontspanning en afleiding ben je bij ons aan het juiste adres!

Dit jaar bestaat de Krullevaar uit een vijftal leden, een mengeling van eerstejaars en tweedejaars studenten. Om de organisatie van de activiteiten in goede banen te leiden, vergaderen we eens in de twee weken. Alle goede ideeën en onnozele gedachten die dan uitgesproken worden, moeten natuurlijk worden vastgelegd. Dat doet onze Club Secretary: zeemeermin en tiramisu-liefhebster Kathelijne Tijms. En zij kan notuleren hoor! Aan de activiteiten die we organiseren zijn natuurlijk ook kosten verbonden. Om niet meer geld uit te geven dan we simpelweg te besteden hebben, is onze onschuldige Pitbull Linda Middeljans aangesteld als Treasurer. Zij bewaakt de schatkist van de Krullevaar.  Dan hebben we nog twee leden, Warner van der Louw en Maike van Eldert, met minder bekende, maar zeker niet minder belangrijke functies. Warner is onze Road Captain, een goedgebekte voetbalfanaat die ervoor zorgt dat alle krulneuzen de juiste richting op wijzen. En Maike, de goedlachse sfeermaakster van de commissie, is Sergeant of Arms en houdt de sfeer en de relationele banden binnen de groep in de gaten. Zij zal er voor zorgen dat we aan het einde van dit studiejaar nog steeds met z’n alleen door één schuifdeur kunnen. Tot slot hebben we natuurlijk ook iemand nodig voor het opstellen van de agenda’s en de ordebewaring tijdens de vergaderingen. Dat is de taak van de President: Jorien Ottens.

Naast het organiseren van activiteiten en het vergaderen,  chillen we natuurlijk ook samen. Een chillavond in Huize Krul bestaat voornamelijk uit vreten, shotjes Vodka en Dropshot, Picolo en heel veel Just Dance moves. Aan voorgenoemde bezigheden zullen wij dit jaar onze handen vol hebben. Gelukkig hebben we nog een aantal mooie activiteiten zoals de Pubquiz en het Alfabetfeest in het verschiet. We hopen jullie daar dan allemaal te zien!

Liefs,

Krullevaar 2017-2018


V.l.n.r.: Maike, Linda, Jorien, Kathelijne en Warner