Gouden jaren

V.l.n.r. Thomas Frik, Flora Beentjes, Maike van Eldert, Lea Heldoorn, Jorien Ottens

Commissieleden (2019-2020)

Thomas Frik (voorzitter)
Flora Beentjes (secretaris)
Jorien Ottens (penningmeester)
Maike van Eldert (acquisitie)
Lea Heldoorn (Lay-out)

 

 

 Winston Churchill zei ooit: ‘Als je op een groot paard zit, dan zit je op de beste plaats die je ooit hebben zult’. Gezien onze commissiefoto is het met dat grote paard niet helemaal goed gekomen, maar we voelen ons desondanks aardig op ons plekje.

 

Laten we ons even voorstellen. Wij zijn Flora, Jorien, Lea, Maike en Thomas. Dit jaar maken wij deel uit van de commissie Langhors, dé commissie die alle ZaZaïsten jaarlijks van een prachtige almanak voorziet. Na al enkele jaren hinnikend door de vereniging te hebben gegaloppeerd, zullen wij dit jaar ons stinkende best doen om een almanak te fabriceren die niet onder doet voor alle andere almanakken die in jullie boekenkasten staan te pronken.

 

Een wedstrijdpaard kun je inzetten voor verschillende doeleinden. Zo heb je onder andere de Chileense rodeo, hogeschool dressuur, tentpegging en voltige. Binnen onze kudde hebben wij elk ook een eigen expertise. De secuurste van ons stel, Flora Beentjes, noteert dit jaar als Paard Secretaris alles wat er tijdens de vergaderingen wordt gezegd waardoor zij geen steekje zal laten vallen. Jorien Ottens leidt als Paard Penningmeester de geldstromen in goede banen, en zal dan ook nimmer het paard achter de wagen spannen. Paard Lay-out, of Designerpaard, is dit jaar niemand minder dan Lea Heldoorn. Ze is begiftigd met een flinke bak creativiteit en van plan om van de almanak een artistiek meesterwerk te maken. Wacht maar af! Ons Paard Acquisitie is Maike van Eldert. Zij heeft zich ten doel gesteld om onze paardenstal flink te spekken. Er gaat best wat om in die paardensport, wisten jullie dat? Als laatste is er het Voorzitterspaard, Thomas Frik. Aan hem de taak de teugels te laten vieren of de teugels strakker aan te halen. Het is maar net wat op dat moment nodig is om onze commissie zo goed mogelijk te laten functioneren.

 

Gezamenlijk zijn wij erop uit dit jaar alle oude paarden van stal te halen, of met andere woorden: ervoor te zorgen dat jullie middels de almanak niets uit dit verenigingsjaar zullen vergeten. Kies alvast een mooi plaatsje uit waar je je almanak kunt tentoonstellen, want dit gegeven paard zal je zeker niet in de bek kijken.

Hihi-hi,

Langhors ’19-‘20