Langhors

Lieve lezers, wij stellen jullie voor aan de Langhors! Deze commissie verzorgt ieder jaar de almanak van ZaZa. Alle herinneringen van het huidige studentenjaar, zoals de maandelijkse borrels, activiteiten, reizen etc. worden vereeuwigd in een prachtig, origineel jaarboek, dat elk jaar weer een ander thema heeft.

In de almanak van dit jaar zit het bloed, zweet en tranen van vier eerstejaars die helemaal nieuw in het spel zijn, maar wel laaiend enthousiast met ideeën komen. De zetel van de secretaris wordt dit jaar bezet door Ilse Cornelissen. Zij notuleert elke vergadering weer als een bezetene, waardoor daadwerkelijk alles geordend op papier staat. Omdat geld zeker moet rollen rondom de almanak hebben we een penningmeester nodig en dit jaar heeft Lucia Wijbenga deze taak op zich genomen. Zij houdt in de gaten dat er geen cent verloren gaat. De chef lay-out is Laura Penninga. Alle rubrieken, foto’s, stukjes, ledeninformatie etc. worden door Laura netjes in de almanak geplaatst, waardoor ze een voor een een mooi plekje krijgen. Daarnaast is zij met Lucia samen chef acquisitie, wat betekent dat ze met hun charmes al het sponsorgeld binnenhalen. Als laatste hebben we de voorzitter, deze taak wordt uitgevoerd door Annerieke Bouma. Zij zorgt dat iedereen weet wat er moet gebeuren en is van alles op de hoogte. Ook helpt ze iedereen waar nodig en leidt zij de vergaderingen.

Naast twintig kilometer met volle tegenwind naar een manegepaard fietsen om hiermee op de foto te kunnen doet deze commissie natuurlijk ook veel gezellige niet-almanak gerelateerde dingen, zoals hilarische verhalen delen, samen eten en natuurlijk drankjes doen.
Wij hopen dat we jullie voldoende hebben geïnformeerd, want dan kunnen we snel, als de werkpaarden die wij zijn, weer aan de slag!


V.l.n.r.: Ilse, Annerieke, Laura, Lucia