Langhors

V.l.n.r. Marit Evers, Demir Hilbrands, Else Hagen, Marije Vlasblom, Megan Postma

Commissieleden (2018-2019)

Marije Vlasblom (voorzitter)
Demir Hilbrands
Marit Evers
Else Hagen
Megan Postma

*insert hinnikend geluid*

Bij dezen willen wij jullie graag voorstellen aan de Langhors 18-19! Ook dit jaar hebben wij als commissie weer de nobele taak op ons genomen om voor alle leden van ZaZa een (hopelijk) waardevolle almanak samen te stellen, waardoor iedereen ook over tientallen jaren nog bij het openslaan van onze almanak zal terugverlangen naar deze geweldige studententijd. 

Natuurlijk willen wij geen gewone almanak maken, maar een almanak die prachtig past in het rijtje ZaZa-almanakken in al onze boekenkasten. Daarom hebben we iemand nodig die al zijn of haar creativiteit loslaat op het design van kaft tot kaft. Dit jaar zal Marit Evers deze rol vervullen als chef lay-out.  Demir Hilbrands zal dit jaar geen enkel gegeven paard in de bek kijken als chef acquisitie van deze commissie. Met haar eeuwige enthousiasme zal ze zo veel mogelijk sponsors voor zich proberen te winnen. Zonder boekhouding zouden we niks met ons (sponsor)geld kunnen, dus daarom hebben we Megan Postma die er als penningmeester voor zal zorgen dat alle geldzaken volstrekt in orde zijn. Onze secretaris van dit commissiejaar is Else Hagen. Zij zal haar vingers over het toetsenbord laten galopperen om al onze wilde plannen te notuleren. Degene die dit jaar de teugels in handen neemt en op die manier deze gezellige meidengroep en de wilde plannen in goede banen zal proberen te leiden is onze voorzitter, Marije Vlasblom. 

Met z’n vijven zullen we ons dit jaar soms als sierpaarden gedragen zoals op onderstaande foto en op verscheidene nachtelijke borrelfoto’s, maar zullen we ons meestal als echte werkpaarden keihard inzetten voor weer een goed gevulde almanak met onder andere alle hilarische ZaZa-herinneringen, fantastische foto’s en (quasi-)grappige quotes van 2018-2019!

Heel veel liefs,

De Langhors

PS Mocht je nou op onderstaande foto de commissieleden niet kunnen onderscheiden van de paarden, dan is een mogelijke verklaring daarvoor dat deze foto op het Drentse platteland om 9 uur ’s ochtends, de dag na een ZaZa-borrel, is gemaakt. Het is geen leugen bij ons, wij zijn écht knapper in het echt.