Majoor

Hee spetters!

Uw favoriete paparazzi hier. Ook dit jaar is er weer een team topfotografen samengesteld. De Majoor staat altijd klaar om uw favoriete (en minder favoriete) kodakmomenten op de gevoelige plaat vast te leggen.

Dit jaar telt de commissie maar liefst acht man en vrouw die samen Flickr weer aardig weten aan te vullen. Hannah heeft als oppermajoor het eerste halfjaar de teugels in handen gehad. Inmiddels zorgt Hannah ervoor dat De Majoor ook in Azië vertegenwoordigd is en daarom heeft de commissie een nieuwe oppermajoor gevonden in Kamiel. Als voorzitter zorgt hij ervoor dat de commissie het tweede halfjaar op rolletjes loopt. Dagmar is onze secretaris en aan haar de schone taak om tijdens al onze vergaderingen te notuleren. De penningmeester van De Majoor heeft geen taken, maar omdat Shirley altijd penningmeester wil zijn mag zij ook in deze commissie op de centen letten. Ramtin zorgt als hoofd Photoshop voor de mooiste fotobewerkingen. Zijn skills zijn onder andere te bewonderen op onze commissiefoto. Jorien is als chef foto van de maand altijd bezig de allerbeste kiekjes te verzamelen. Eens per maand presenteert zij een prachtselectie aan alle trouwe Facebookvolgers van ZaZa. Uiteraard krijgt de winnaar van de foto van de maand een cadeau en daarom is Fleur dit jaar als hoofd cadeau onmisbaar. Altijd op zoek naar de leukste presentjes zorgt zij voor een onvergetelijke ervaring op de borrel voor de winnaar van de foto van de maand. Over zoeken gesproken, Cilia zoekt altijd naar van alles en nog wat. Snoertjes, commissiekleding, niets is haar te gek!

De Majoor heeft de camera in de aanslag, dus kom allemaal naar de ZaZa-activiteiten zodat wij jullie op je charmantst kunnen (proberen te) fotograferen!

V.l.n.r.: Willem, Ramtin, Jorien, Dagmar, Fleur, Hannah, Cilia, Shirley en Kamiel