Mei

Commissieleden (2020-2021)

Teun de Vries (voorzitter)
Rosa van Bommel
Siemen Bos
Silke van der Land
Sidda van Putten
David de Vries

Er was eens een vereniging die floreerde. Ze waren er gelukkig. Maar er miste iets: een culturele basis die warmte in de harten van de leden kon blazen. Zes dappere krijgers schoten te hulp, elk gewapend met hun eigen instrumentariaat. Zij waren de enigen die ZaZa’s kunstzinnige dorst konden lessen.

De langste van allen is Teun ‘natte geitensik’ de Vries, gewapend met zijn drumstokken en zijn uitgebreide argaïsche vocabulaire.
Dan is er koene ridder Siemen ‘yolodab’ Bos. Met zijn vingervlugge motorische accuraatheid bespeelt hij niet alleen de pianotoetsen, maar ook het hart van menig jonge griet.
Strijder Rosa doet met haar vocale kunsten elk hart in de wijde omtrek ontdooien. Ook haar gitaarspel grijpt je ongenadig bij de kladden.
Ook Vechtersbaas Silke laat met haar gouden keel geen ziel ongeroerd. Verder versterkt ze het bonte gezelschap met haar virtuose vioolspel.
Sergeant Sidda’s toetsenkunsten doen je wanen in een wondere wereld. Ook is ze gerenommeerd woordenkunstenaar en fashionicoon.
Kemphaan David ‘Goliath’ de Vries is de Da Vinci van de moderne tijd. Hij bespeelt alles dat een toets of snaar heeft en ook wat betreft de hedendaagse digitale productie weet hij van wanten.

Samen brengen zij jullie dit jaar liederen en vertier. Dus hou de sociale kanalen in de gaten want voor je het weet vliegen de teksten en warme klanken van Mei je om de oren!