Het Bureau

V.l.n.r. Marit Evers, Jet Sterkman, Laura Penninga, Imme Schalij, Jaap Twiest

Commissieleden (2019-2020)

Marit Evers (voorzitter)
Jet Sterkman (secretaris)
Jaap Twiest (penningmeester)

Imme Schalij (acquisitie)
Laura Penninga (lay-out)

 

 

 

Met geboortejaren die variëren van 1993 tot 2001, is de Meneer Pen dit jaar een bont gezelschap wat leeftijd betreft. Niet alleen de leeftijden variëren, ook de karakters zijn een grote mengelmoes. Want behalve dat de Meneer Pen dit jaar eensgezind is over de keuze om geen dode dieren te consumeren, valt niemand verder op dezelfde manier te karakteriseren.

Ten eerste hebben we Jet Sterkman, ons organisatorisch wonder en tevens secretaris van dit jaar. Jet is degene die heel goed overzicht weet te houden en daarom is het notuleren dan ook op haar lijf geschreven.  De financiën worden in goede banen geleid door penningmeester Jaap Twiest, een alleskunner die net zo makkelijk begrotingen als gedichten uit zijn mouw schudt. Jaap wordt ondersteund door Imme Schalij die samen met hem acquisitie loopt. Behalve acquisitie verzorgt Imme als hoofd promotie ook de pakkende promotiestukjes die dit jaar op Facebook zullen verschijnen. Imme heeft namelijk zo’n overtuigende schrijfstijl dat de kopij binnen zal stromen na een oproep van haar. De creatiefste van het stel, Laura Penninga, volgt niet voor niets een minor kunstgeschiedenis en zal dan ook de nobele taak van de lay-out op zich nemen dit jaar. 

Tot slot is er dan nog de voorzitter, Marit Evers. Zij is, zoals de rest van de commissie het zegt, de rust zelve en houdt haar hoofd koel in stressvolle situaties. Haar grootste doel is om zowel een productief als uiterst gezellig jaar tegemoet te gaan!