Reize door het Aapenland

V.l.n.r. Kees Visser, Esmee Wilpshaar, Julia Swaters, Jessay Beukema, Daantje Samwel, Siemen Bos

Commissieleden (2020-2021)

Julia Swaters (voorzitter)
Jessay Beukema
Siemen Bos
Daantje Samwel
Kees Visser
Esmee Wilpshaar

‘Is hier geen weg, die naar een ander land loopt?’ vroeg Julia, op zoek een nieuwe bestemming voor de studiereis. Naast haar stond een man. ‘Ja! die daar ginder is loopt naar ’t Aapenland,’ reageerde hij. Julia vertoefde er niet op, maar sloeg dien weg in.

Dit jaar bestaat de Reize door het Aapenland uit zes reislustige aapjes. De jongste van het stel is onze slingeraap Siemen. Zijn jonge geest verblijdt ons met grenzeloze creativiteit (verwacht een reisvlog!) en hij zal ons dit jaar vertegenwoordigen als ‘hoofd activiteiten’. Deze zware functie hoeft hij gelukkig niet in zijn eentje te vervullen. Daantje, wolaapje, is dit jaar ook ‘hoofd activiteiten’.  Met haar veelzijdig scala aan talenten, variërend van breien tot zuipen, weet je zeker dat je altijd wat beleeft.
Ringstaartmaki Jessay, man van gouden opmerkingen, verzorgt met zijn internationale talent dit jaar alles omtrent de locatie als ‘hoofd locatie’. Verwacht veel goeds. Een goede locatie, bijvoorbeeld.
Kees is opa penningmeester, bonobo en brenger van wijsheid met zijn vele ervaring binnen ZaZa. Hij zal zich dit jaar bezighouden met allerhande economische zaken om ervoor te zorgen dat we straks zo goedkoop mogelijk op reis kunnen.
Onze orang-oetan Esmee zet haar onwijze intelligentie dit jaar in als secretaris. Ze slingerde van bestuur naar Aapenland om ons ervan te verzekeren dat alles wat er wordt gezegd tijdens vergaderingen genotuleerd wordt.
Tot slot hebben we Julia, de gorilla die het stel in het gareel dient te houden als voorzitter. Met zijn allen lachen we ons een aap en samen zullen wij ervoor zorgen dat dit de meest apische reis ooit wordt. We willen tenslotte niet voor aap staan en gewoon lekker op reis gaan, bijvoorbeeld naar de maan.

Joe joe en heel veel liefs,

De Reize ’20-‘21