Beatrijs

Commissieleden (2021-2022)

Kim den Hartog (voorzitter)
Kyra Grievink
Inge van der Molen
Esmee Wilpshaar

Beatrijs, de studiegerelateerde-activiteitencommissie, in het studiejaar 2021 en 2022: een mooi zooitje (on)geregeld.

Er is direct te zien dat wij erg fan zijn van Simon Keizer (van Nick & Simon). We zouden dan ook graag zien dat hij officieel commissielid was, maar helaas is niets minder waar.

Posterprinses, Inge van der Molen, houdt Simon stevig vast. Met liefde stel ik jullie dan ook aan haar voor. Op Inge kan je altijd rekenen, zowel op gebied van gezelligheid als productiviteit. Inge werd (als nieuw actief ZaZa-lid) met de eerste activiteit in het diepe gegooid, maar hier heeft ze zich met een geweldige poster en veel enthousiasme gemakkelijk uitgevist.

Naast Inge is een bekender gezicht te zien: Esmee Wilpshaar, onze penningmeester dit jaar. Alhoewel Esmee al een langere tijd actief is bij ZaZa zijn we haar nog langer niet zat. Esmee omschrijft zichzelf als “leuk en houdt van eten”. Deze hobby’s komen logischerwijs fantastisch van pas bij het penningmeesterzijn.

Onder Esmee is Kyra “typemiep” Grievink te zien. Kyra voelt zich in het bijzijn van de commissie de ReuzeBea, dit is ook een beetje zo, maar we houden er allemaal van. Ze houdt zich in haar vrije tijd veel bezig met boeken. Deze worden door haar zowel gelezen als verkocht. Dit komt goed uit, want als secretaris heeft Kyra de taak om de chaos in vergaderingen zwart op wit te zetten en hier slaagt ze elke week opnieuw in; de notulen zijn dan ook altijd een literair staaltje kunst.

Dan ik nog, Kim den Hartog: als oud-secretaris heb ik dit jaar de eer om als voorzitter overzicht te creëren binnen en buiten de activiteiten om. Verder probeer ik af en toe een leuk speech(adt)je te houden bij een activiteit. Gelukkig zal je nog genoeg zien van Beatrijs, hopelijk zien wij jou. #TeamSimon