Bestuur 
Vening

V.l.n.r.: Bas Booi (commissaris intern), Loes van Heuvel (secretaris), Elianne Vening (voorzitter) & Rowin Arnoldus (penningmeester).

Elianne Vening

Voorzitter

“Hoi allemaal! Ik ben Elianne Vening, derdejaarsstudent Nederlands en mag dit jaar mijzelf voorzitter van ZaZa noemen. Als voorzitter houd ik me onder andere bezig met het leiden van de bestuursvergaderingen en het onderhouden van contact met externen. Ook houd ik praatjes op de maandelijkse borrel en andere ZaZa-activiteiten. Daarnaast ben ik begeleidend bestuurslid van De avonden en Pinkeltje.

Ik sta altijd open voor een gesprekje, of het nu gaat over studiegerelateerde zaken, het leven of gewoon om even te kletsen. En laten we eerlijk zijn, een goed gesprek is niet compleet zonder een kopje koffie of een ontspannend wijntje. Dus aarzel niet om contact met mij op te nemen als je behoefte hebt aan een goed gesprek of gewoon wat gezelligheid.

Ik heb ontzettend veel zin in dit jaar en hoop dat we nog meer mooie mensen bij ZaZa mogen verwelkomen!”

“Hehoi! Mijn naam is Loes van Heuvel en dit jaar aan mij de eer om secretaris van ZaZa’s 32e bestuur te zijn. Stiekem heb ik mijn Nederlands diploma al en heb ik ook al een jaar bestuur (‘21-‘22) gedaan, maar niet verder vertellen!!! Ik doe nu de Research Master Linguistics en zit dus inmiddels tot over mijn oren in de taalwetenschap.

Als secretaris aan mij de eer om ZaZa dit jaar een beetje op orde te houden. Ik beheer de enige echte ZaZakast en de website waar jij nu op zit! Ik houd de notulen bij tijdens vergaderingen en zorg er bijvoorbeeld voor dat jij boeken kan bestellen via ZaZa (met 10% korting!).

Dat ik een tweede keer bestuur voor ZaZa doe is natuurlijk geen stom toeval. Ik draag een warm hart voor ZaZa en al haar leden. Iedereen is bij ZaZa welkom en kan bij elkaar terecht. Schroom niet om mij te appen of bellen als je even iemand nodig hebt. Dankzij mijn verslaving aan thee, heb ik altijd een kopje klaarstaan voor wie het nodig heeft. <3!”

Loes van Heuvel

Secretaris

Rowin Arnoldus

Penningmeester

“Hoi! Ik ben Rowin Arnoldus en een halve minor weg van mijn bachelordiploma. Dit jaar ben ik de penningmeester van ZaZa. Deze rol heb ik in 2020-2021 ook vervuld, dus ik weet goed wat ik moet doen. Als penningmeester beheer ik de bankrekening en regel ik alle betalingen van ZaZa. Daarnaast ben ik het begeleidende bestuurslid van Karel ende Elegast, De koe en Reize door het Aapenland.

Ik heb heel veel zin in de activiteiten van dit jaar. Mocht je naast wat in de de ZaZa-agenda staat een keer willen praten, feesten, huilen of wat dan ook, dan ben ik slechts een appje weg. Ik hoop je bij veel activiteiten te zien!”

“Moi, ik ben Bas Booi en mij valt dit jaar de eer om de rol van commissaris intern van ZaZa te vervullen. Ik loop al heel lang mee bij ZaZa en ik hoop mijn kennis en ervaring goed in te kunnen zetten tijdens mijn bestuursjaar. Als commissaris intern houd ik me vooral bezig met de commissies. Ik zie erop toe dat ze goed gevuld worden en dat ze als een geoliede machine lopen. Daarbij ben ik begeleidend bestuurslid van Beatrijs, Het Bureau, Camera Obscura, Gouden jaren, Mei en Titaantjes. Ook ben ik verantwoordelijk voor het contact met de docenten en de RUG. Ik ga mijn best doen voor een goede samenwerking tussen studenten en docenten van NTC en Taalwetenschappen. En ik ga ervoor zorgen dat het ZaZa-bord er dit jaar tiptop uitziet.

Ik heb onwijs veel zin in dit jaar en hierna kan ik hopelijk zeggen dat ik écht alles bij ZaZa heb meegemaakt. Mocht je nog iets van me willen weten of vragen hebben: schroom niet om me te bellen, appen, mailen, faxen, schrijven, telegraferen of aan te spreken om even te praten onder het genot van een drankje. Een postduif mag ook. Alleen op flessenpost reageer ik niet.

Tot snel!”

Bas Booi

Commissaris intern

Szófi Bosma

Commissaris extern

“Hallo! Mijn naam is Szófi Bosma. Ik ben negentien jaar oud en tweedejaars studente Nederlands. Dit jaar vervul ik de prachtige functie van commissaris extern van ZaZa. Dit betekent dat ik me bezighoud met het contact met bedrijven voor sponsoring en andere verenigingen voor gezamenlijke activiteiten. Ook beheer ik de sociale media van ZaZa, zoals Instagram en Facebook. Daarnaast ben ik begeleidend bestuurslid van De avonden en Pinkeltje.

Naast het externe contact, is voor mij het contact met de ZaZa-leden natuurlijk ook hartstikke belangrijk. Ik vind het super gezellig om een praatje te maken en ik hoop jullie allemaal veel te zien op de activiteiten. Het belooft een gezellig jaar te worden en ik heb heel veel zin om de taak van commissaris extern op mij te nemen. Hopelijk tot snel!”