Bestuur 
Bodewes

Laura Bodewes

Voorzitter

“Hoi! Ik ben Laura Bodewes. Ik ben vierentwintig jaar oud en ik zit in het tweede jaar van de studie Nederlandse Taal en Cultuur. Dit jaar ben ik de voorzitter van onze prachtige vereniging. Ik verheug me erop om mij komend jaar in te zetten voor ZaZa.

Ik zal mij komend jaar met name bezighouden met het coördineren van de beleidspunten. Daarnaast zit ik de bestuursvergaderingen voor en maak ik een praatje bij de borrels of andere activiteiten. Verder zal ik mij focussen op het enthousiasmeren van de eerstejaarsstudenten en onze leden. Tot slot zal ik begeleidend bestuurslid zijn van de commissie Karel ende Elegast.

Ik heb er alle vertrouwen in dat komend jaar een gezellig en mooi jaar gaat worden. Ik heb de sfeer binnen ZaZa altijd als gemoedelijk, vriendelijk en knus ervaren. Je kan altijd terecht bij mij of mijn medebestuursleden voor een praatje, zowel over serieuze zaken als voor de gezelligheid. Ik hoop je komend jaar te zien bij onze (hopelijk fysieke) activiteiten en borrels.”

“Hoi allemaal, mijn naam is Britt Corporaal. Ik ben negentien jaar oud en zit momenteel in het tweede jaar van NTC. Met trots vervul ik dit jaar de functie van secretaris. Dit betekent dat ik veel werk achter de schermen. Ik beheer de ZaZa bestuursmail en voorzie de vereniging maandelijks van leuke nieuwtjes. Ook zorg ik ervoor dat de website van ZaZa het goed blijft doen, zodat jij deze pagina kan bekijken! Bovendien organiseer ik de boekverkoop, waardoor jij korting op je boeken krijgt. Verder notuleer ik natuurlijk nauwkeurig tijdens onze wekelijkse bestuursvergaderingen, de commissievoorzittersvergaderingen en de algemene ledenvergaderingen. Tot slot ben ik dit jaar het begeleidend bestuurslid van Gouden jaren, onze almanakcommissie.

ZaZa is een prettige, vriendelijke vereniging, waar mensen uit verschillende jaren in contact met elkaar komen. Daarbij staat het je vrij om contact met mij op te nemen, of het nou voor hulp is of voor gezelligheid. Graag zie ik je dit jaar bij de activiteiten en borrels!”

Britt Corporaal

Secretaris

Jean-Luca Hoffstedde

Penningmeester

“Ik ben Jean-Luca Hoffstedde, negentien jaar oud en tweedejaars student Nederlands, maar nog belangrijker: dit jaar ben ik penningmeester van ZaZa! Als penningmeester van ZaZa houd ik me bezig met de financiële taken en zaken binnen de vereniging. Ik maak begrotingen, realisaties en houd alle inkomsten en uitgaven bij. Ik stel ook geld beschikbaar voor de commissies. In die zin ben ik ZaZa’s enige echte suikervader! De penningmeester doet veel dingen op de achtergrond, maar heeft ook een aantal andere taken. Bijvoorbeeld het lopen van acquisitie samen met de commissaris extern. Verder ben ik begeleidend bestuurslid van Reize door het Aapenland.

ZaZa is een sfeervolle en open vereniging. Dit jaar wordt geheid weer fantastisch met hopelijk veel activiteiten en uitdagingen. Ik ben altijd in voor een praatje of een drankje, dus aarzel niet om me te contacteren bij vragen! Veel liefs.”

“Hoi! Mijn naam is Loes van Heuvel en aan mij de taak om dit jaar de Commissaris Intern te zijn. Ik ben twintig jaar oud en derdejaars Nederlands studente. Het is mijn taak om het contact binnen de commissies, tussen de commissies en tussen het bestuur en de universiteit te onderhouden. Ik ben eindverantwoordelijke van alle commissies en het is aan mij om te zorgen dat zij vooruit komen. Mocht een commissie even vastzitten, dan schiet ik natuurlijk meteen te hulp! Ik ben dan ook begeleidend bestuurslid voor een heleboel commissies: Beatrijs, Het Bureau, Camera Obscura, De koe, Mei, De stille kracht en Titaantjes. Bovendien is het dit jaar tijd om de lustrum commissies klaar te zetten voor de lustrumweek en -reis, ook een taak die ik op zal pakken. 

Je kan vereniging niet spellen zonder enig te gebruiken en ZaZa is de enigste. Naast de commissies hoop ik dan ook altijd klaar te mogen staan voor onze leden. Mochten leden behoefte hebben aan een praatje, een wandeling of een beetje extra motivatie (dat kan iedereen wel eens gebruiken), ben ik altijd bereikbaar. Dit jaar belooft een gezellig jaar te worden en ik verheug mij er zeer op om de uitdagingen van de taak van commissaris intern en de taken van het bestuur samen met mijn mede bestuursleden aan te gaan. Hopelijk tot snel!”

Loes van Heuvel

Commissaris Intern

Hinke van Minnen

Commissaris Extern

“Dag lieve lezer! Mijn naam is Hinke van Minnen. Dit jaar heb ik de eer om mijzelf Commissaris Extern van ZaZa te noemen. Dit houdt in dat ik me bezighoud met het contact met bedrijven voor sponsoring en andere verenigingen voor gezamenlijke activiteiten. Ook beheer ik alle socials van ZaZa, zoals de Instagram en de Facebook-pagina. Daarnaast ben ik begeleidend bestuurslid van De avonden en Pinkeltje.

Na een jaar van weinig fysieke activiteiten hoop ik enorm op een jaar waarin ik jullie veel zal zien. Los van alle activiteiten waar ik je aan hoop te treffen sta ik altijd open voor een praatje onder het genot van een drankje en een kleine versnapering. Wees ook van harte welkom als je vragen hebt of de behoefte hebt om serieuzere dingen te delen. Ik heb ontzettend veel zin in dit uitdagende, maar bovenal gezellige jaar. Hopelijk tot snel!”