De koe

Commissieleden (2022-2023)

Rowin Arnoldus (voorzitter)
Jean-Luca Hoffstedde
Mees Vrijma
Siemen Bos
Anna Lap
Fyona Geleynse

Geachte lezer,

Aan mij de eer om – voor het tweede jaar op rij – De koe aan u voor te stellen. Er zijn wat wisselingen geweest, maar de put is gedempt en we zijn er klaar voor om in 2023 ook weer een fantastisch introductiekamp neer te zetten. De voorbereiding voor dit kamp is heel simpel: men neme vijftig procent Friezen en vijftig procent niet-Friezen. Stuur één Fries naar het buitenland en laat twee niet-Friezen nog een jaartje blijven. Goed schudden voor gebruik!
De groep van niet-Friezen bestaat uit nieuweling Mees en uit zittenblijvers Jean-Luca en Rowin. Mees is zó trouw aan De koe, dat hij ook in zijn vrije tijd op een grasveld achter een zwart-wit ding aan rent. Jean-Luca is gepromoveerd (of gedegradeerd, het is maar hoe je het bekijkt) van Eersteklas Rund naar penningmeester. Rowin is nog een jaartje op zijn post blijven zitten. Gelukkig was de stoel nog warm.
De Friezen bestaan uit Siemen, Fyona en Anna. Siemen is voor het eerste halfjaar als een ware scout naar Noorwegen gestuurd. We hopen dat hij terug komt. Fyona heeft ook bij De koe de rol van secretaris op zich genomen. Gelukkig doet iemand uit de groep van de Friezen dat, anders was Anna haar aandeel bij de vergaderingen namelijk veel minder. Soms is ze zó Fries dat wat ze zegt niet te verstaan is.

We hopen jullie te zien op zo veel mogelijk activiteiten die wij zelf niet organiseren.

Oant sjen!