De stille kracht

V.l.n.r. Kees Visser, Esmee Wilpshaar

Commissieleden (2020-2021)

Esmee Wilpshaar (voorzitter)
Kees Visser

Ergens in een uithoek van Groningen waait De stille kracht, als je heel goed luistert hoor je hem misschien wel. Vier keer in het jaar wordt De kracht sterker en komen ze samen in het huis van de penningmeester. Hier laten de leden, net als in het boek van Couperus, vreemde dingen gebeuren. Ditmaal niet in het leven van de leden, maar wel in de ka(a)s van ZaZa. Zo zorgen zij ervoor dat alle geldzaken goed op orde zijn, helpen ze de penningmeester waar nodig en drinken ze natuurlijk af en toe een lekkere borrel.

Dit jaar bestaat De stille kracht uit maar liefst twee leden die allebei veel ervaring hebben met het beheren van geld.  Ten eerste hebben we Esmee als voorzitter, zij zorgt ervoor dat er vier keer per jaar kascontroles worden gehouden en dat alles in goede banen loopt. En dan hebben we Kees als algemeen lid #1. Hij loopt al een tijdje rond bij de vereniging en heeft daarom ook veel ervaring met het reilen en zeilen van de vereniging. Hierdoor kan hij de twee jonkies (Rowin en Esmee) goed informeren over hoe de zaken gingen een aantal jaar geleden.

Samen vormen zij een sterk team en hebben zij er erg veel zin in om Rowin dit jaar te ondersteunen met zijn taken als penningmeester.