Karel ende Elegast

Commissieleden (2021-2022)

Jan van Gulik (voorzitter)
Rowin Arnoldus
Siemen Bos
David de Vries
Teun de Vries
Julia Swaters

Lieve lezer,

Met trots presenteer ik u de bezetting van sportcommissie Karel ende Elegast. Het motto ‘wees een parel, kom bij de Karel’ heeft geleid tot een formatie waarvan ze in Den Haag alleen maar kunnen dromen. De drijfveer van de commissie is het verspreiden van naastenliefde en het herstellen van de lichamelijke conditie die na het coronajaar de nodige klappen te verduren heeft gehad.

Allereerst is er Jan van Gulik, ofwel Parel de Grote. De voormalig ZaZa-praeses kon het voorzitterschap nog niet vaarwelzeggen en heeft daarom besloten leiding te geven aan dit elitegezelschap.

Vervolgens is er de vingervlugge David de Vries, Parel Secretaris. Zijn muzikaliteit zet door op het voetbalveld, waar hij al swingend de een na de ander uitspeelt.

Parel Penningmeester Rowin Arnoldus staat altijd op scherp, zowel tijdens het sporten als bij het bespreken van geldzaken. Als FC Groningensupporter heeft hij ervaring met winsten en verliezen.

Als we het dan toch over money hebben, kan onze Parel Acquisitie Siemen Bos niet ontbreken. Met zijn vlotte voorkomen kletst hij euro na euro in de ZaZa-zakken.

Dan is er nog Julia Swaters, ofwel Parel Facebookmom, die ons met haar filosofische inzichten van de nodige inhoud voorziet. Haar promotieteksten zijn van literaire kwaliteit en worden door grote poëten benijd.

We eindigen zeer sterk, met Parel Poster Teun de Vries. Vers uit Goënga, voorziet hij ons van posters die in het Rijksmuseum tot de eregalerij zouden behoren.

Bedankt voor uw aandacht en tot de volgende Karelactiviteit!

Liefs,

Karel ende Elegast