Mei

Commissieleden (2023-2024)

Hannah Thaens (voorzitter)
Amber Lankheet
Anna den Reijer
Annechien Hussem
Hanne Wiersma
Romke van der Wier

Mei den band 2023/2024 is weer goed gevuld met zes enthousiaste, getalenteerde leden. Op onze megacoole bandfoto zijn we goed te zien (voor een gesigneerde poster moet je bij Hannah zijn):

Helemaal links staat onze stud Romke. Als eerstejaars taalwetenschapper speelt hij vlekkeloos op zijn cornet. Voor wat klassieke invloeden staat Amber met haar viool paraat om prachtige melodieën te spelen. Naast Amber staat Annechien. Er is geen fluit die zij niet kan bespelen (kleine shout-out naar haar roze tinwhistle). Hannah is er vooral om ervoor te zorgen dat de band een Taylor Swift sound krijgt. De band is niet compleet zonder Anna (haar diehard fans noemen haar ook wel Jans). Op de piano speelt zij mooie akkoorden om de band te begeleiden. Tot slot zien wij onze rockster Hanne helemaal rechts op de foto. Met haar (elektrische) gitaar begeleidt zij zichzelf tijdens het zingen.

 

De band heeft ontzettend veel zin om echte bangers uit te brengen dit jaar. Wij wensen jullie alvast heel veel luisterplezier, moge wij aan jullie wildste dromen en hoogste verwachtingen voldoen.

 

Mei 2023/2024