Mei

Commissieleden (2022-2023)

Loes van Heuvel (voorzitter)
Hannah Thaens
Jessay Beukema
Sanne Schepers

Hallo lieve muziek(ge)nootjes en welkom bij het nestje van Mei 2022-2023. Een nestje dat goed gevuld is met vogeltjes die vol zitten met talent.

Allereerst Sanne, die een onmisbare bijdrage levert aan het nest dit jaar. Zij bespeelt, zeer behendig, eindeloos veel instrumenten. Haar vleugels vliegen over instrumenten, toesten en snaren. Dan Jessay, de penningmeester van Mei. Het gerucht gaat dat het ei van Jessay al zong voor het uitkwam en dat hij sindsdien niet is gestopt. Luidkeels fluit hij een prachtige melodie. En hoor jij dat ook? Welke engelenstem vergezelt Jessay? Het kan niemand minder zijn dan secretaris Hannah! Dapper zingt zij terwijl zij achter haar piano ter plekke nieuwe akkoorden verzint. Daar, vooraan, als je door de muzieknoten heen staart, staat een vogeltje wild met een takje te zwaaien terwijl zij op de rand van het nest gezeteld is. Voorzitter Loes probeert alle muziek in goede banen te leiden en fluit een vrolijk deuntje.

Het hele bos houdt zich stil en luistert braaf, vossen, konijnen, muizen en zelfs een kakkerlak, allen spitsen zij hun oren om de muziek beter te kunnen horen.

Luister jij mee?

Liefs,

Mei ’22-’23